Setari Cookie-uri

3 posete AVON sub 100 lei

Nu-s genul de persoana care face arogante si arunca milioane de lei pe haine si accesorii doar pentru ca sunt de firma si dau bine in fata cunoscatorilor. Sunt genul care cumpara doar ce-i place si doar in ce stie ca se simte confortabil, chiar daca asta ar insemna pentru unii ca nu sunt in pas cu moda.

La capitolul genti pot spune ca le inteleg pe femeile care dau mii de euro pe un singur exemplar, dar ca eu nu as face asta in ruptul capului. Oare?! Stii si tu cat este de greu sa te abtii sa nu cazi prada ispitei atunci cand te afli in fata a ceva ce iti place cu adevarat.

Iar gentile... gentile sunt slabiciunile femeilor de pretutindeni.

Dat fiind faptul ca mi s-a intamplat sa imi cumpar un produs la un pret costisitor si sa constat ca nu a fost la calitatea la care ar fi trebuit, in prezent merg pe principiul: "mai ieftine, dar mai multe si diferite".

Adica prefer sa am mai multe genti pe care sa le schimb zilnic si pe care am dat o suma mica, decat sa am doar doua genti pe care am risipit un salariu intreg.

Unde gasim posete ieftine si frumoase

Nu pot spune ca am un magazin preferat de unde imi cumpar genti, insa optez pentru magazinele online, acolo unde gasesc modele pe care cu siguranta nu le-as gasi in oras. Printre acestea se numara si avon.ro, a caror varietate de produse ma convinge de fiecare data sa revin la ei.

Citește și:

Cand am inceput sa imi achizitionez produse Avon eram eleva in clasa a 8-a. Pe atunci faceam colectie, daca pot spune asa, de spray-uri si lotiuni de corp din gama lor. Au urmat ojele, gelurile de dus, cremele hidratante, serurile pentru protectia parului si, intr-un final, am ajuns in faza in care Avon nu mai este un magazin de cosmetice, ci magazinul care-mi satisface cam toate poftele.

Asa se face ca am ajuns sa imi cumpar de la ei chiar si articole vestimentare, ceasuri, bijuterii si posete.

Posete ieftine

Poseta cu design nautic Poseta mic tip postas Poseta neagra cu franjuri

Posete sub 100 lei

Am gasit genti pentru toate stilurile si din toate categoriile: posete elegante, posete casual, posete mici si mari, genti postas, genti de plaja, plicuri, etc.. Toate, bineinteles, la preturi cat se poate de accesibile.

Am selectat doar trei dintre ele: o poseta de postas, o poseta casual-eleganta cu franjuri (aripi de inger) si, pentru ca ne indreptam cu pasi repezi spre vara mult asteptata, o geanta de plaja sau de vara, depinde cum o asortezi.

Citește și:

Fiecare dintre ele are un pret mai mic de 100 de lei, ceea ce ma face sa-mi doresc sa le achizitionez pe toate odata. Mai ales ca am constatat de curand ca nu detin o geanta neagra si nici una de plaja.

Mi-a placut in mod deosebit geanta cu design nautic pentru ca este termoizolanta si nu mai trebuie sa spun cat de mult tanjim dupa o apa rece in toiul verii. Mai mult, si cosmeticele pe care le purtam zi de zi cu noi trebuie sa stea intr-un loc ferit de soare si racoros.

Inainte sa faci alegerea, tine minte ca nu eticheta conteaza, ci felul in care tu stii sa pui in valoare ceea ce porti si reprezinti!

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.