Setari Cookie-uri

Cum porti bermudele - cea mai sexy in concediu

Stim ca e abia mai. Dar mai stim ca si tu, ca si noi, abia astepti concediul de vara! Si pentru ca sigur vei vrea sa fii cea mai sexy in vacanta, azi am ales piesa vestimentara versatila, atat de confortabila si atragatoare pentru vacanta ta. Bermudele le imbina pe toate!

Fie ca alegi sa mergi prin orasele Europei, fie ca vizitezi muzee, fie ca urmeaza un concediu la plaja, la mare sau unul la munte, niste pantaloni pana la genunchi sunt perfecti! Descopera cele mai chic modele de bermude largi, flu-flu, si cele mai sexy modele de jeansi pana la genunchi!

Se poarta bermudele din denim si broderiile

Ce-ar fi primavara-vara 2017 fara influentele anilor ’80? De-aici si bermudele din denim cu broderii florale! In materie de jeans, se poarta foarte mult broderiile si aplicatiile Boho, florale, etno.

Ca sa fii cea mai sexy in concediu, iata cum sa porti bermudele din jeans: cu bluze cu volane in zona umerilor, neaparat cu umerii goi – altfel, de ce te mai bronzezi?

Bermudele din denim au darul de a se potrivi si cu sandale cu platforma dar si cu sandalele papuci. Si cu sandalele fara toc cu curele. Si cu pantofii-sport. Practic cu orice varianta de incaltaminte de purtat in concediu.

Citește și:

Se poarta bermudele din denim si broderiile

Vezi si mai multe modele de blugi pana la genunchi

Cum porti bermudele largi, lejere, flu-flu

Pai cum sa porti bemudele lejere de vara in vacanta? Daca nu cu chef de soare si de plimbare?! Variantele de pantaloni pana la genunchi pentru vara aceasta sunt taaare sexy! Pe langa confortabile.

Ai de unde alege cand vine vorba de pantaloni scurti tip Bermuda: se poarta bermudele din materiale satinate, fluide. Se poarta modelele de bermude tip Cargo. Si sa nu uitam ca bermudele cu imprimeu sunt cele mai varatice!

Cum porti bermudele satinate, flu-flu? Sincer? Poarta-le seara, cu un top mulat si sandale cu toc! Bermudele Cargo pot beneficia de acelasi tratament sexy: tocuri inalte si eventual bustiere a la anii ’80! Bermudele inflorate sunt poate cele mai potrivite de plaja, fiind completate perfect de flip-flops si geanta impletita.

Citește și:

Bermudele largi sunt lejere si flu-flu

Bermude flu-flu pentru tinute sexy de vara

Ei bine, da, in vara aceasta poti fi cea mai sexy in concediu cu imbracaminte confortabila! Acum ca ai aflat cum sa porti bermudele cele mai chic din sezon, ne mai ramane sa-ti uram vacanta frumoasa si un bronz pe masura!

Sursa foto front page – Tamara Bellis/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.