Setari Cookie-uri

Stilul Boho in aceasta vara: cum porti fustele-pantaloni

Ce mi se pare atat de chic la fustele-pantaloni? Sunt feminine. Sunt elegante. Sunt sexy. Sunt extrem de lejere si de confortabile. Se potrivesc la orice silueta si indiferent de tinuta.

Astazi am cautat cele mai sexy modele de fuste-pantaloni pentru un stil Boho, pentru ca detaliile boeme sunt in tendintele verii. Si asta pentru ca eu una nu voi iesi din fusta-pantaloni in acest sezon!

Si de ce as face-o? Culottes, cum le-ar zice francezii la Paris Fashion Week, sunt o piesa vestimentara atat de cool. Atat de feminina. Si totusi atat de androgina.

Fusta-pantaloni clasica

Fusta-pantaloni clasica este o piesa versatila. O poti purta cu pantofi cu toc sau balerini la birou. O poti purta cu sandale cu toc si bluze vaporoase la petrecerile de vara. Si o poti asorta atat de cool in tinutele Boho ale verii, alaturi de imprimeuri, piele intoarsa, franjuri, stelute, macrameuri si dantela.

Desigur, ce-ar fi stilul Boho in vara aceasta fara imprimeuri? Fara motive florale? Fara printuri etno? Fara grafisme urbane si pop? Fara dungi, buline, picatele, geometrii? N-ar mai fi boem, cu siguranta!

Citește și:

Cand ma gandesc la hainele Boho pentru vara lui 2017, ma gandesc la fusta-pantaloni clasica dar si la cea cu imprimeu!

Fusta-pantaloni cu imprimeu floral purtata cu sandale botine fara toc, palarie si geaca din denim la vreun festival de muzica. La fusta-pantaloni clasica, neagra purtata cu bocanci de vara si tricouri colorate!

Fusta-pantaloni clasica

Alege o fusta-pantaloni clasica cu accesorii Boho

Fusta-pantaloni in stilul anilor ‘80

Fusta-pantaloni retro e flamboaianta. E exagerata. E ca o femeie expresiva si extrovertita. E plina de trairi. Si nici n-ar avea altfel cum sa fie cand e varianta ideala de purtat Boho in vara asta!

M-am indragostit de fustele-pantaloni midi, cu talia inalta, cu cute duble sau pliuri fluide, purtate cu sandale cu toc gros si saboti ori platforme cu talpa din lemn si camasi retro cu print si funda!

M-am indragostit si de fustele-pantaloni cu volane, ce te duc cu gandul la dansatoarele de Flamenco, daca n-ar fi so eighties! Poarta-le cu sandale cu toc subtire si curele si bluze cu vedere la abdomen sau bustiere sexy!

Citește și:

Ei bine, ce-ar fi stilul Boho al verii fara broderii? Fara dantelarii si macrameuri? Fara mici transparente? Marturisesc ca acesta e modelul de fusta-pantaloni pe care il adorrr! Fusta-pantaloni cu broderie e perfecta in mixuri Boho! Poart-o cu denim, platforme, aplicatii florale, bijuterii masive, imprimeuri galagioase si bucle rebele!

Fusta-pantaloni ca in anii ‘80

Inspira-te pentru un look Boho chic din categoria de fuste-pantaloni inspirate de anii '80.

Culottes din denim

Si daca tot am mentionat denimul, fusta-pantaloni din jeans este o varianta in moda pentru primavara-vara 2017.

Cum porti fustele-pantaloni din denim in stil Boho? Cu sandale cu toc, cu mocasini, cu pantofi sport si tenisi, cu cizme de vara si ghete. Cu orice. Cu camasi cu imprimeu, cu bluze fluide cu volane, cu tricouri basic si accesorii statement.

Daca gasesti culottes din denim si cu broderie, esti deja tres-Boho! Si tres-chic! Nu uita de palariile din pai, botinele tip cowboy si cerceii lungi cu franjuri!

Citește și:

Culottes din denim

Fii cool cu fusta-pantaloni din jeans

Fusta-panaloni e atat de sexy reusind sa ramana confortabila si usor de purtat si cu tocuri, si cu mocasini. Acum ca ti-am dezvaluit de ce ador eu fusta-pantaloni si ca ai invatat cum o porti in cel mai chic stil Boho in aceasta vara, imi ramane sa-ti spun spor la shopping!

Sursa foto front page – Andressa Voltolini/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.