Setari Cookie-uri

Salopete lungi pentru o vara sexy - cum le porti

Intotdeauna mi s-a parut ca o salopeta lunga poate fi mai sexy decat o rochie mini. E ceva sofisticat intr-un overall de seara. E ceva atragator intr-un jumpsuit din denim. E ceva copilaros intr-o salopeta cu imprimeu.

Am cautat cele mai chic tinute cu salopete lungi, purtate de vedetele tale preferate. Iata ce modele de salopete lungi sa alegi pentru o vara sexy si cum sa le porti “Star Style”. Si asta pentru ca modelele de overall lungi sunt atat de sexy si de feminine! Si desigur, atat de chic in vara asta!

Poarta jumpsuit din denim precum Selena Gomez

Salopetele lungi din denim sunt o imbinare perfecta de confortabil si sexy. Eu ma gandesc la o hot cowgirl cand ma gandesc la jumpsuit de blugi.

Combinatia purtata de Selena Gomez este insa una simpla. Una cu trimitere la stilul de American Babe sau Girl Next Door. Salopeta de blugi purtata cu pantofi sport albi si jumper cu vedere la abdomen, alaturi de parul ravasit exact asta-mi spun.

Morning walks

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Salopeta de seara a la Jennifer Lopez

Overall-ul lung pretios este tinuta de seara care nu mai are nevoie de nicio accesorizare spectaculoasa! Insasi piesa aceasta este haina, accesoriu si bijuterie in acelasi timp.

Citește și:

Salopeta eleganta de seara din material lucios (poate cu paiete, sau poate din lurex) are nevoie de sandale cu toc – eu as alege rosii, in ton sau nude – o coafura neglijenta cu bucle lejere, sexy si un make-up smoky eyes.

BTS promo shoot #WOD #WorldofDance #gonnabefun #spring/summer #NBC #worththewait

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Gigi Hadid poarta overall de zi cu imprimeu

Salopeta lunga cu imprimeu e cu siguranta demna de o vedeta cool si young precum este Gigi Hadid. Croiala tip pijama, imprimeul cu dungi fac din acest model de salopeta o tinuta casual-chic pentru primavara-vara 2017.

Salopeta lunga cu imprimeu in dungi verticale nu face altceva decat sa subtieze si mai mult silueta. Iar faptul ca modelul a purtat overall-ul satinat cu sandale cu toc & bareta subtire si o simpla pereche de ochelari de soare drept accesorii, mi se pare perfect! De altceva nici nu mai avea nevoie, nu?

Citește și:

visited my @stuartweitzman fam at the new HQ today ?????? newness coming sooooon !!

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Alege un model de salopeta cu volane pe umeri ca Beyonce

Adorabila salopeta lunga si larga purtata de Beyonce. Desigur, Queen Bee a ales un model ce aminteste de moda anilor ’80, cu volane pe decolteu si umerii goi. Atat de trendy in acest sezon!

Vara va fi sexy cu siguranta daca alegi o salopeta lunga maxi cu volane si o accesorizezi Boho cu un accesoriu de cap tip coronita de flori. Mai ai nevoie de o pereche de sandale inalte cu platforme sau poate sandale cu toc gros. La fel de bine si o pereche de flats isi face “treaba”.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Alege salopeta sporty-military ca Rihanna

Da, tinuta Rihannei e de sedinta foto. Dar neconventionala cantareata ar purta acest model de salopeta lunga si intr-o tinuta casual, de zi! Pana la urma e Bad Girl Riri.

Citește și:

Salopeta lunga tip military poate fi purtata sport cu ghete sau tenisi, ori cu bocanci. Poti asorta aceleiasi salopete army si incaltaminte cu toc si bijuterii fine sau masive pentru un look elegant, de seara! Salopeta lunga neagra este must-have nu doar in primavara-vara 2017, dar in garderoba oricarei femei!

E clar ca ai de unde alege cand vine vorba de salopete lungi in aceasta vara. Fie ca alegi un jumpsuit din blugi, fie ca un overall cu imprimeu, fie o salopeta neagra, eleganta, nu vei da gres. Si tinuta e deja completa! Mai ai nevoie doar de cateva accesorii!

Sursa foto front page – instagram, Christopher Campbell/Unsplash

Citește și:

    Vizionare placuta


    Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.