Setari Cookie-uri

Jakub Polanka, designerul-fenomen

Omul Jakub Polanka isi iubeste munca, traieste in Paris si Praga, omului Jakub Polanka ii place mancarea buna si prefera linistea padurii oraselor aglomerate.

comunicat de presa

Jakub Polanka Unul din cei mai cunoscuti designeri cehi, Jakub Polanka poate fi descris in cateva propozitii: absolvent al UMPRUM Praga si al Institutului de Moda de la Paris, fost membru al echipei Philippe Starck Designs, finalist al Mango Fashion Awards si designer-ul anului la Czech Grand Design, laureat al premiului Hubert de Givenchy, desemnat Cel Mai Bun Designer la Elle Style Awards si, conform Vogue Italia, unul dintre talentele promitatoare ale tinerei generatii. Traieste si lucreaza in Paris si Praga.

Cine este Jakub Polanka?

Designer-ul ceh absolvent al Academiei de Arte, Arhitectura si Design din Praga, precum si al Institutului de Moda de la Paris, finalist al Mango Fashion Awards, creatorul anului la Czech Grand Design si laureat al premiului Hubert de Givenchy. Cel mai bun designer, desemnat in cadrul Elle Style Awards, si unul dintre tinerele talente promitatoare, conform Vogue Italia. Designer-ul care traieste impartit intre Paris si Praga – Jakub Polanka.

Citește și:

Cum e omul din spatele designer-ului Jakub Polanka?

Omul Jakub Polanka isi iubeste munca, traieste in Paris si Praga, omului Jakub Polanka ii place mancarea buna si prefera linistea padurii oraselor aglomerate.

Designer-ul Jakub Polanka traieste pentru si prin ceea ce face, e stresat cateodata, face multe drumuri intre Paris si Praga si are timp doar pentru cine de lucru. Cand reuseste sa se desprinda de vacarmul oraselor, evadeaza in linistea naturii, langa familie. Dar acolo ideile creative vin de-a valma si se vede nevoit sa fuga inapoi in atelierul din oras…. De unde isi suna familia, isi cere scuze si promite ca va reveni curand.

Cand ai stiut ca vei fi fashion designer si nu altceva?

De cand aveam vreo 3 ani. si nu m-am razgandit! :) Practic, nu ma vad facand altceva. Pentru mine sa fiu designer inseamna sa fiu creator, croitor, producator, scenograf, DJ, terapeut, ciudat, comediant, scriitor... si lista poate continua!

Citește și:

Cum s-a ajuns la colectia Jakub Polanka pentru BIBLOO?

Helen Mirren are urmatorul citat: “Daca as putea sa dau un sfat versiunii mele mai tinere, ar fi sa foloseasca mai des expresia ‘fuck off’“.

Cum ar fi o colectie intreaga bazata pe discutia dintre generatii, dintre femeia matura si versiunea ei mai tanara? Asa a prins contur colectia Jakub Polanka pentru BIBLOO. Piesele individuale sunt create cu ajutorul liniilor simple, curate, o tehnica unica ce are ca rezultat un stil fara efort. Fiecare femeie isi poate crea silueta ce o avantajeaza si care ii subliniaza feminitatea. intreaga colectie este radical functionala si in acelasi timp provocatoare, feminina si sparge barierele impuse de societate. Femeia care poarta Jakub Polanka pentru BIBLOO poarta haine care o ajuta sa fie ea insasi si sa spuna: “Fax off the system!”

Citește și:

    De ce o colectie intitulata HER?

    Din punctul meu de vedere, toate femeile sunt “working girls” si “flashdancers”. Le admir nu numai pentru spontaneitate si sex-appeal, dar si pentru curajul de care dau dovada si pentru increderea in sine. Astea sunt caracteristici pe care am vrut sa le transmit prin aceasta colectie. Pot spune ca aceasta colectie este creata pentru cele care “danseaza” cu gratie printre problemele de zi cu zi. Pentru… HER! ;)

    Vizionare placuta


    Kudika
    5 Mai 2017
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.