Setari Cookie-uri

Pantalonii albi evazati - un trend de neratat vara aceasta

In dulapul meu cu haine exista o singura pereche de pantaloni evazati. Este o pereche de blugi pe care am purtat-o o singura data, la un eveniment. Insa nu trece luna fara sa ma gandesc cum ar fi daca i-as mai da o sansa.

De ce atata drama pentru o singura pereche de pantaloni in loc sa iau atitudine si sa ma imbrac asa cum imi pofteste inima?! Pentru ca pantalonii evazati se poarta, in cele mai multe cazuri, cu platforme sau incaltaminte cu toc, iar eu cu astea ma deplasez mai greu.

Stiu ca pantalonii evazati dau startul unui outfit hippie, insa au locul lor asigurat si in categoria pantalonilor care asigura un look office-elegant.

Se poarta cu tenisi, espadrile sau sandale, dar cel mai si cel mai bine sunt pusi si te pun in valoare daca in picioare alegi sa porti platforme inalte sau incaltaminte cu toc.

Astazi vreau sa scot in evidenta pantalonii evazati albi, pentru ca sunt cei pe care te poti baza atunci cand te saturi sa porti fuste si rochii la evenimente si care iti asigura succesul la o intalnire de afaceri. Am ales doar trei dintre sutele de modele pe care le gasim online, trei modele pe care sa le purtam in situatii diferite.

Citește și:

Pantaloni evazati - tinuta de ocazie

In ziua de astazi nu se mai uita nimeni ciudat daca iti faci aparitia la un eveniment sofisticat, cum este nunta, in pantaloni.

Nu blugi, bineinteles, insa o pereche de pantaloni evazati, cum sunt cei din imaginea alaturata, ar fi ideali.

Poarta-i asa cum vezi: cu maiou din material fin si sandale cu platforma.

Pantaloni albi evazati

Vezi oferta de pantaloni evazati

Pantaloni evazati - outfit office

Mie mi-ar placea sa port acesti pantaloni cu o bluza care lasa dezgolit un umar, platforme si o jacheta de blugi pe deasupra. Chiar si o palarie sau o sapca ar da bine in combinatie.

Dar pentru ca vorbim de un outfit office, o camasa sau o bluza oversize se potriveste de minune cu pantalonii albi evazati.

Pantaloni evazati

Gaseste-ti modelul de pantaloni evazati care ti se potriveste

Pantaloni evazati - tinuta casual

Tinuta casual este compusa din blugi albi evazati, cu vedere la varful pantofilor, un tricou sau un maiou si incaltaminte casual, cu sau fara toc (mic).

Citește și:

Fii atenta atunci cand vrei sa porti pantalonii evazati cu incaltaminte fara toc, pentru ca este posibil sa ii tocesti in partea de jos mai repede decat te-ai astepta.

Blugi evazati

Alege modelul preferat de pantaloni


Recomand pantalonii evazati in zilele de shopping, in vacante si in zilele cu temperaturi ridicate, atunci cand picioarele au nevoie de libertate in miscare si sa respire.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/MaxFrost

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.