Setari Cookie-uri

Cum te imbraci la o nunta pe plaja

Mizeaza pe naturalete, dar alege hainele care te pun cel mai bine in valoare. Probeaza o rochie in stilul anilor '20, dar si o salopeta 3/4 eleganta.

Saptamana viitoare sunt invitata pentru a doua oara la o nunta in Constanta. Daca prima a avut loc toamna, iar petrecerea s-a tinut intr-un restaurant in apropiere de plaja, cea de-a doua va avea loc in luna iunie si petrecerea se va desfasura intr-un local situat chiar pe plaja.

Este o cununie civila si, asa cum era de asteptat, am mari emotii pentru ca nu stiu cum sa ma imbrac. Initial ma gandisem sa imi fac aparitia intr-o rochie scurta, bodycon, insa avand in vedere ca vremea este inselatoare, iar la ora redactarii acestui material afara ploua, cam incep sa imi iau gandul de la tinuta mea super-sexy.

Distractia se va tine atat pe terasa de pe nisip, cat si in interiorul restaurantului, asta insemnand ca trebuie sa imi indrept atentia catre o tinuta lejera, dar eleganta, in care sa nu mor de cald, dar nici sa ma tina pe scaun. Iata la ce m-am gandit eu ca as vrea sa port:

Citește și:

Salopeta eleganta

Tot mai mult ma incanta ideea de salopeta eleganta. De ce sa mint, nu am mai purtat o salopeta de cand eram in clasa a-5a, dar asta nu inseamna ca am avut vreodata ceva impotriva ei.

Salopeta cu pantaloni 3/4 si imprimeu geometric este perfecta pentru un eveniment cum este cununia civila + petrecere intr-un restaurant pe plaja.

Nu as vedea-o altfel decat purtata cu sandale cu toc si un sacou pe deasupra.

Salopeta eleganta

Gaseste salopeta eleganta care ti se potriveste

Rochie anii '20

Pentru ca petrecerea de nunta la care sunt invitata saptamana viitoare are loc in timpul zilei, rochia adecvata nu este una lunga si sofisticata, ci mai degraba as alege sa o port o rochie in stilul anilor '20.

Nici culoarea ei nu trebuie sa fie puternica, ci mai degraba bleu, roz pal sau galben.

La fel si materialul, as opta pentru dantela, tulle sau vaporos.

Citește și:

Rochii de nunta

Vezi mai multe modele de rochii elegante scurte

Rochie in doua piese

Chiar daca vorbim despre o nunta, nu inseamna ca rochia pe care o recomand trebuie sa fie un model clasic de rochie pentru nunta.

Spre exemplu, eu nu as avea nimic impotriva sa imbrac o rochie ca cea din imagine. E superba!

Pana m-ar tine picioarele as purta-o cu sandale cu toc, iar apoi le-as inlocui cu o pereche de sandale gladiator cu talpa joasa.

Rochii de nunta

Vezi oferta de rochii de nunta

Pantaloni evazati

Cand am renuntat la ideea de rochie scurta, mi-am propus sa pornesc in cautarea unei perechi de pantaloni evazati pe care sa ii combin cu o bluza eleganta si o pereche de platforme si sa obtin astfel o tinuta ideala pentru nunta de la malul marii.

De ce nu?! Oricum ma intereseaza cel mai mult sa fiu eu mandra de outfit-ul pe care l-am ales si sa ma simt confortabil in pielea mea, nu ce ar spune ceilalti invitati la eveniment despre mine.

Citește și:

Pantaloni evazati

Mai multe modele de pantaloni evazati pentru ocazii


P.S.: Nu uita sa iei costumul de baie cu tine! Sunt 90% sanse ca petrecerea sa se lase cu o balaceala in apa marii.

Sursa Foto Front Page: shutterstock/kireewong foto

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.