Setari Cookie-uri

Rochii de vara pentru gravide

"Sa poti sa fii capabila sa porti viata inauntrul tau este cea mai puternica creatie.", a declarat Beyonce. Sunt de acord cu ea 100%, desi perioada sarcinii nu este intotdeauna cel mai usor de suportat.

De asemenea, stiu ca e un chin sa te prinda toiul verii cu burtica de gravida. Dupa ce ca te misti greu, respiri greu, ti se umfla picioarele, iei kilograme in plus si esti la un pas sa lesini pe strada din cauza caldurii, trebuie sa mai si suporti niste bucati de materiale pe tine, care de cele mai multe ori te strang.

Problemele astea au, insa, si o rezolvare. La o mica cautare in magazinele online, am gasit numeroase haine special confectionate pentru femeile insarcinate, care sa le asigure confort si racoare pe timp de vara. Cele mai simpatice sunt, bineinteles, rochiile. Rochii de vara pentru gravide.

Rochii cu imprimeu floral pentru gravide

Daca stilul tau vestimentar este simplu, cu nimic iesit din comun si preferi sa treci de cele mai multe ori neobservata, pregateste-te ca in perioada sarcinii sa fii in centrul atentiei.

Rochiile pentru gravide nu sunt rochii simple. Sunt moderne, sunt sexy, feminine si elegante si iti vor aduce mai multe complimente decat in orice alta perioada a vietii tale.

Citește și:

Mi-au placut in mod special modelele cu imprimeuri florale, atat cele lungi, cat si cele scurte. Imi plac pentru ca-s usor de combinat cu pantofi sport si lejeri, de la balerini si sandale la espadrile si tenisi.

Rochii pentru gravide

Rochie boho pentru gravide Rochie cu decolteu Rochie scurta

Rochii elegante pentru viitoare mamici

Gasim modele absolut superbe si la categoria "Elegant". Si eu care ma feream sa raman insarcinata pentru ca nu as avea cu ce sa ma imbrac... Glumesc, evident.

Sunt sigura ca a existat teama asta in randul femeilor candva demult, insa in ziua de azi gasim hainute dragalase la orice pas.

Doar pentru ca esti insarcinata asta nu inseamna ca trebuie sa refuzi invitatiile la evenimente si petreceri.

O rochie scurta si cu umerii goi este perfecta pentru nunta la care ai fost invitata in vara asta, in timp ce o rochie scurta cu croiala dreapta este o alegere inspirata daca trebuie sa mergi la birou si la intalniri de afaceri pana in ultima luna de sarcina.

Citește și:
  • Stiluri de vis cu MODIVO
  • 5 reguli pentru alegerea unei rochii de zi potrivite
  • Reserved lansează o nouă colaborare senzațională!

Rochii pentru gravide

Rochie pentru gravide corai Rochie pentru gravide cu umerii goi


Mai importanta decat hainele pe care le imbraci, este starea ta de spirit din timpul sarcinii.

Incarca-te cu energie pozitiva, cu optimism, citeste carti motivationale si urmareste comedii, tine aproape prietenii care te fac sa razi si... citeste motivationalele noastre de mai jos:

"Sarcina ma face sa ma simt femeie. Ma face sa simt ca toate lucrurile legate de corpul meu sunt acolo pentru un motiv. Sa ai o mica viata inauntrul tau este uimitor." [Angelina Jolie]

"Un copil va face dragostea mai puternica, zilele mai scurte, noptile mai lungi, banii mai putini, caminul mai fericit, hainele mai ponosite, trecutul sa fie uitat si viitorul sa merite sa fie trait." [Autor necunoscut]

"A fi insarcinata ma schimba pe mine ca persoana. Fiecare zi este parte a acestei minunate calatorii care a schimbat complet epicentrul vietii mele si m-a facut sa-mi reevaluez telurile personale si profesionale." [Holly Madison]

Citește și:

"Sa poti sa fii capabila sa porti viata inauntrul tau este cea mai puternica creatie. Nu exista un dar mai mare. Nimic care sa-ti dea mai multa putere." [Beyonce]

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Ruslan Iefremov

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.