Setari Cookie-uri

Vrei sa stii ce se poarta in urmatorul sezon: inspira-te de la Beyonce

Vedetele sunt cele care dau tonul modei. Iar Beyonce este una dintre cele mai bine imbracate femei de la Hollywood. Atat pe Covorul Rosu, cat si in tinutele de strada, de zi cu zi, sau in cele de vacanta, Queen Bee e mereu chic. Si asta pentru ca face alegeri vestimentare indraznete, avangardiste.

Si pentru ca stilul lui Beyonce ne sta la dispozitie in cele mai cool postari pe instagram si pe facebook, am gasit si dovezile care sa sustina faptul ca te poti inspira de la cantareata daca vrei sa fii chic in toamna-iarna 2017-2018.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Daca si tu vrei sa stii ce se poarta in sezonul urmator, iata 4 lectii de stil de la Beyonce, ca sa fii deja pregatita cand se da startul la shopping! Sau poate sa-ti cumperi de acum piesele-cheie la reducere:

Rochii pretioase cu pene de strut

Penele din strut au tot fost prezente in ultimele sezoane. Insa in toamna-iarna 2017 ele devin atat de prezente ca nu le poti evita! Va ninge cu pene de strut!

Sonia Rykiel propune palton cu pene de strut peste o tinuta All White. Balenciaga alege pene de strut din cap pana in picioare. Iar Alexander McQueen alege rochia transparenta cu insertii de glitter si terminatii pufoase pe pene de strut.

Citește și:

Desigur, cantareata americana nu avea cum sa nu popularizeze rochia de seara stralucitoare cu pene de strut. Sincer, eu m-am indragostit de acest outfit!

O rochie nude, cu insertii lucioase. Umerii accentuati, maneca lunga. Si un piept decorat cu pene de strut care continua pana sus pe gat. O coafura de ocazie cu impletituri si cercei opulenti pentru o pata de culoare.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Denim din cap pana in picioare

Toamna-iarna 2017-2018 inseamna denim de sus pana jos. Inseamna jeansi largi cu talia coborata si turul lasat, purtati cu jacheta din blugi. Inseamna blugi indigo, usor evazati, camasa din denim cu look industrial si botine. Si mai inseamna salopeta de blugi si geaca din denim.

Am gasit colectiile All Denim la Dior – in stilul anilor ’80 – la Calvin Klein – amintind de anii ’70 – si la Stella McCartney – cu iz de working girl.

Citește și:

Desigur Beyonce duce All Denim la rang de star! Ea alege sa fie working girl ceva mai sexy cu un jumpsuit scurt din denim! Cu o geanta de umar si ochelari de soare cu rame aurii, pare desprinsa din filmele cu Charlie’s Angels.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Costumul office la putere

Femeile puternice si independente au inspirat aceasta tendinta. Costumele office cu sacou si fusta sau cu blazer masculin si pantaloni la dunga vor fi la putere! De cele mai multe ori din stofe clasice, cadrilate, fine, in tonuri neutre de gri si bej.

La Stella McCartney am gasit rochia tip sacou office. Cu umerii mari si guler cu rever supradimensionate. La Balenciaga am gasit mantoul ce te trimite cu gandul la stilul business, combinat cu fusta midi cadrilata, pantofi cu toc si bluza cu jabou. Iar la Calvin Klein tinuta androgina cu sacou office si pantaloni la dunga e purtata cu flats!

Citește și:

La Beyonce acest stil office devine atat de sexy! Sacou cambrat, lung. Fusta mini. Un adevarat deux-piece care ar distrage atentia tuturor la job. Daca nici sotia lui Jay-Z nu e woman in charge, atunci cine mai e?!

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Se poarta blana colorata

In toate culorile curcubeului. Si nu asa, in tonuri spalacite sau neutre. In sezonul rece care urmeaza se va purta blana colorata in nuante tari. Albastra la Miu Miu, oranj intens la Prada si multicolora la Fendi.

Beyonce o poarta ca accent de textura intr-o tinuta ton in ton. O rochie lunga sexy, cu decolteu adanc in V. Cu decupaje in zona umerilor si cu slit adanc. O coada pony tail, in crestet, o pereche de cercei candelabru cu pietre.

Si toata tinuta accentuata de salul din blana colorata roz cu terminatii negre. Iata o tinuta pe care o poti reproduce oricand la o ocazie speciala, incepand cu toamna-iarna 2017-2018. Hmm, te gandesti si tu la ce ma gandesc si eu? E posibil sa fi gasit deja rochia de Revelion? :D

Citește și:

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Cu siguranta, sa fii vedeta nu e simplu. Insa, cred ca totul e mai suportabil cand ai acces la cele mai cool tinute vestimentare si cei mai sexy pantofi din colectiile caselor de moda. Insipra-te si tu din stilul lui Beyonce si fii mereu cu un pas in fata modei!

Sursa foto front page – Beyonce official facebook page, instagram Beyonce

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.