Setari Cookie-uri

Sandale cu talpa joasa in culori deschise pentru tinute de vara diafane si vaporoase

Sandalele sunt cea mai buna alegere a verii in materie de incaltaminte. In special sandalele cu talpa plata, cu care poti face plimbari interminabile si pe care le poti asorta la orice outfit in orice moment al zilei.

Uitandu-ma in magazinele online, mi-au sarit in ochi cateva perechi de sandale cu talpa plata pe care am vrut neaparat sa ti le arat si tie. Sunt sandalele care mie mi-au castigat increderea si inima la prima vedere, pentru ca sunt finute si elegante.

Sunt sandale cu talpa plata in nuante deschise si sunt ideale pentru tinutele de vara diafane si vaporoase. Fie ca vrei sa porti o rochie mulata pe trup sau vaporoasa, fie ca vrei sa porti o pereche de blugi sau una de pantaloni scurti, sandalele cu talpa plata sunt aici ca sa-ti vina in ajutor. Nu trebuie sa porti tocuri ca sa fii eleganta si feminina.

Si nu doar ca te vor ajuta sa obtii tinuta perfecta, dar ofera confort femeilor obisnuite sa se plimbe si sa alerge dintr-un loc in altul.

Sandale cu bareta separatoare

Din ce am vazut online, imi plac absolut toate modelele de sandale cu bareta separatoare (acea bareta dintre degete pentru multe dintre noi insuportabila).

Citește și:

Doar ca eu ma obisnuiesc mai greu cu ele, desi am purtat atat papuci, cat si sandale de genul, insa doar in anumite situatii. Imi place ca rar intalnesti un model simplu.

De obicei, sandalele cu bareta separatoare sunt cu pietre, cu franjuri, cu strasuri, cu tinte, cu fundite si stelute si cate si mai cate alte decoratiuni simpatice.

Sandalele cu bareta separatoare completeaza cu brio o tinuta eleganta.

Sandale cu bareta separatoare

Sandale Guess Sandale de piele Sandale Buffalo

Sandale cu talpa din sfoara

Sandalele cu talpa din sfoara se trag din stilul boho chic si sunt preferatele mele.

Nu-s cu bareta separatoare intre degete, ci sunt de obicei cu barete multiple sau cu o bareta lata. Pentru mine sunt numai bune pentru ca-mi place ca laba piciorului sa fie cat mai acoperita.

Gasesti modele din piele naturala sau cauciucate, cu design impletit, perforat, cu decoratiuni sau simple. Le alegi in functie de eveniment si de hainele pe care vrei sa le imbraci.

Citește și:

Sandale cu talpa din sfoara

Sandale-espadrile Guess Sandale impletite Sandale cu barete multiple


Vara e indicat si chiar aratam foarte bine in tinute vaporoase, in culori deschise, pastelate, care nu atrag razele puternice ale soarelui.

Si ca sa optam pentru o tinua de vara diafana, vaporoasa, avem nevoie de niste incaltaminte adecvata, care sa se potriveasca si sa se asorteze, sa ne faca sa ne simtim mai confortabil.

De aceea, m-am gandit ca orice femeie are nevoie de cateva perechi de sandale cu talpa joasa, in culori deschise, comode si usor de combinat in multe tinute de vara lejere, tinute de concediu si vacanta, pe malul marii.

Iata si cu ce poti combina sandalele cu talpa joasa: "Top 6 piese vestimentare racoroase pentru canicula.".

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By polinaloves

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.