Setari Cookie-uri

Benzi adezive pentru sani tip nipple covers pentru orice bluza

Benzile adezive pentru sani tip nipple covers sunt un must have in sezonul calduros. Eu sunt recunoscatoare ca le-am descoperit si ca am acum posibilitatea de a imbraca toate hainele din dulap.

Sa port sutien la peste 35 de grade mi se pare un adevarat chin. Cu atat mai mult cu cat rar ies din casa fara sutien si nici nu imi place sa port topuri cu bluze subtiri si sa mi se vada bretele de la sutien sau prin materialul fluid sau transparent al bluzei sa se observe modelul sutienului.

Asa se face ca am bluze si rochite pe care mi le-am dorit atat de mult, dar pe care nu le-am purtat nici in ziua de astazi din cauza acestei "mari" probleme: sutienul.

Sa-mi cumpar benzi adezive pentru sani este o idee care mi-a venit abia ieri. Am mai purtat sutiene din silicon (cu care nu ma impac foarte bine, din nefericire), dar nipple covers nu ma batuse gandul sa incerc. Acum ma simt de parca as fi descoperit un taram nou, atat de incantata sunt.

Mai jos iti las trei motive pentru care am considerat ca am nevoie urgenta de aceste benzi adezive tip nipple covers.

Citește și:

Nipple covers pentru bluze cu bretele subtiri

Uneori este sexy cand breteaua de la sutien se vede discret pe umar, insa eu am o problema cu asta cand vine vorba de mine.

Daca ma intrebi, mie cel mai sexy mi se pare atunci cand umerii sunt complet goi, bronzati si eventual cu un mic tatuaj temporar pe post de accesoriu.

Niciodata nu mi-a placut sa port maieurile cu sutien, asa ca micile benzi adezive aplicate la locul potrivit ma vor face sa scot din dulap toate modelele care asteapta sa fie purtate.

Benzi adezive pentru sani

Alege alte accesorii din silicon pentru sani

Nipple covers pentru bluze cu spatele gol

Ador bluzele si rochile cu spatele gol. Le cataloghez drept piese vestimentare extrem de seducatoare, doar ca rar am acceptat sa port una. Aceeasi problema: sutienul de care nu m-as fi lipsit nicio clipa.

Acum, cu micile benzi adezive aplicate pe sani, pot sa merg pe strada, la birou si la evenimente cu orice model de bluza cu spatele gol, fara sa-mi fie rusine ca las prea mult la vedere.

Citește și:

Accesorii din silicon pentru sani

Mai multe modele de plasturi pentru sani

Nipple covers pentru bluze fluide

Imi place cum se vede un sutien colorat printr-o camasa semi-transparenta, dar nu imi place cand port o bluza din bumbac sau dintr-un material fin si am un sutien cu model dantelat care se lasa observat.

Vara, cand este recomandat sa purtam hainute vaporoase, avem de ales intre: sutiene simple cu push-up, sutiene din dantela fara burete si nipple covers.

Plasturi adezivi pentru sfarcuri din dantela

Vezi mai multe modele de nipple covers


Benzile adezive pentru sani tip nipple covers sunt de mai multe feluri: din silicon, din dantela, colorati sau nude, sub forma de inimioare, stelute, flori, etc.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Alex Zabusik

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.