Setari Cookie-uri

Rochii pentru petreceri pe plaja: fii sexy in concediu!

Un pahar de prosecco. Un cocktail fructat, racoros. Muzica in surdina, nisip fin sub picioare si zgomotul valurilor ce eclipseaza orice DJ. Da, petrecerile pe plaja sunt cele mai tari!

Si cu gandul la un beach-party de vara, alaturi de iubit si de prieteni m-am gandit sa caut cele mai hot rochii pentru petrecerile pe plaja. Asta ca sa fii sexy (cea mai sexy) in concediu.

Rochii lungi pentru petreceri pe plaja

Sigur cele mai chic rochii de plaja sunt cele lungi. E ceva poveste intr-o rochie maxi care la finele serii va fi pe jumatate umeda si plina de nisip. Poate tocmai asta e povestea: ca te ajuta sa aduci plaja si in camera de hotel, cine stie?

Oricum ar fi rochiile lungi de plaja sunt perfecte pentru petreceri la mare. Poarta-le cu parul lasat in bucle pe spate si cu o bijuterie – un colier masiv sau cercei rotunzi, mari.

Rochii lungi pentru petreceri pe plaja

Cele mai chic rochii maxi de vara

Rochii pentru petreceri pe plaja - modele midi

Daca esti cu adevarat fashionista vei alege rochii midi pentru petrecerile pe plaja. Rochia midi cu imprimeu floral, rochia midi casual sau rochia midi cu imprimeu navy, in dungi.

Citește și:

Perfecte si neaparat cu pantofi-sport sau espadrile. Sigur vei pleca cu incaltamintea in mana si te vei descalta dupa primul dans pe plaja, dar la inceput vei fi o aparitie!

Rochii pentru petreceri pe plaja - modele midi

Alege rochii midi pentru petrecereile pe plaja

Rochii scurte pentru petreceri pe plaja

E ceva mai frumos ca o rochie scurta de plaja, care sa iti arate bronzul auriu in toata splendoarea lui? Da, cu siguranta rochiile pentru petreceri pe plaja in stil mini sunt si mai sexy!

Cu atat mai mult modelele acestei veri: rochia cu bretele subtiri si imprimeu exotic, colorat, rochia cu umerii goi si rochia cu volan de la un umar la altul. Neaparat prinde-ti parul intr-un coc lejer si ciufulit sa ti se vada gatul!

Rochii scurte pentru petreceri pe plaja

Fii sexy cu o rochie scurta de beach party

Extra pont: valabil pentru orice rochie de party pe plaja: aplica ceva sclipici pe gat si pe decolteu, putin pe pometi si putin prin par si spune-mi tu daca nu te vor privi ca si cum esti o sirena abia iesita din mare!

Citește și:

Sursa foto front page – Tamara Bellis/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.