Setari Cookie-uri

Sandale cu toc kaki: de la casual la eleganta

Sandalele cu toc kaki sunt in tendinte sezonul acesta. Introdu-le in garderoba ta si poarta-le in orice moment al zilei, la birou sau in oras!

Sa-ti spun sincer: eu nu am purtat niciodata sandale cu toc de culoare kaki. Asta cu toate ca verdele si derivatele lui sunt culorile mele de top.

Mi-au atras insa atentia modelele peste care am dat din greseala cautand o pereche de sandale deosebite pentru evenimentele la care intentionez sa merg luna aceasta.

Sandale in verde kaki: trecerea de la casual la elegant

Kaki este o nuanta pamantie, naturala, care pune o piesa vestimentara la categoria casual. Mai rar o sa intalnesti haine elegante kaki. Spre exemplu, o fusta kaki, chiar daca este mulata si midi, se potriveste cel mai bine cu incaltamintea casual-sport.

Sau poate este doar in capul meu si m-am lasat influentata de combinatiile vazute pe bloguri si retelele de socializare.

Am observat totusi ca anul acesta verdele military, care este mai degraba o culoare cu mare succes la sexul masculin, a fost introdus si in piese elegante si in tinute de seara.

Citește și:

Modele elegante de sandale cu toc kaki

In ceea ce priveste sandalele cu toc kaki, situatia sta altfel. O pereche in aceasta nuanta completeaza perfect o tinuta eleganta.

Sandalele cu toc kaki se potrivesc cu rochii lungi de seara, cu rochii din satin si rochii tip furou. Sunt si modele pe care le asortezi cu pantaloni office si camasa.

Fiind o adepta a stilului casual care incearca sa introduca elemente elegante in tinutele de zi cu zi, sandalele cu toc kaki devin preferatele mele tocmai pentru versatilitatea de care dau dovada prin nuanta, pentru ca pot fi purtate de la tinute casual pana la cele de ocazie.

Sandale cu toc kaki

Sandale din piele intoarsa Sandale verzi cu toc stiletto Sandale cu toc multicolor

La final, sa ne reamintim ca verde greenery a fost desemnata culoarea anului 2017 si a fost introdusa imediat in colectiile celor mai renumiti creatori de moda din intreaga lume.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By IVASHstudio

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.