Setari Cookie-uri

3 moduri de a purta colantii ca pantaloni si sa arati bine

Pregateste-te sa ai cele mai cool tinute cu ajutorul unei simple perechi de colanti!

Nu este tocmai vremea colantilor, insa vara nu stii niciodata cand scad temperaturile si ai nevoie de o pereche de pantaloni nici prea groasa, dar nici prea subtire care sa te protejeze. Sa te protejeze si sa te mentina in topul celor mai bine imbracate tinere din oras.

O alegere inspirata o reprezinta colantii. Stiu ca nu toata lumea ii agreeaza cand vine vorba de purtatul lor pe strada, la locul de munca sau la o plimbare, dar daca stii cum sa ii combini crede-ma ca o sa arati cool si o sa primesti zeci de complimente.

Daca ti-e greu sa crezi, iti las mai jos trei moduri de a purta colantii ca pantaloni si sa arati decent in aceasta vara, dar si in celelalte sezonuri.

Outfit sexy cu colanti

Daca tot se poarta kimono-urile, eu zic sa iei o pereche de colanti negri din material subtire, un maiou simplu, un kimono vaporos cu imprimeu floral si o pereche de sandale cu toc si sa te mandresti in lume cu acest outfit modern de vara.

Citește și:

Stiu ca pare ciudat, dar eu as face asta: in cazul unui eveniment neprevazut, as renunta la colanti, pe care i-as ascunde in geanta, si as ramane doar cu kimonoul si sandalele – un outfit sexy si eleganta pentru orice ocazie.

Outfit sexy cu colanti

Colanti negri Vero Moda Kimono cu imprimeu floral

Outfit viu colorat cu colanti

Fie ca urmeaza sa mergi la sala sau sa alergi prin parc ca sa arzi cateva calorii, fie ca vrei un outfit lejer in care sa te misti in voie, o pereche de colanti sunt mereu alegerea potrivita.

Se ia o pereche de colanti cu imprimeu colorat (vara purtam imprimeuri si haine in culori deschise), o sapca si un tricou overseized tot in nuante viu colorate, se pune in picioare o pereche de adidasi de alergat si ai verde sa alergi cat e ziua de lunga.

Outfit sport cu colanti

Colanti roz pal cu imprimeu Tricou roz cu ponei

Outfit casual cu colanti

Cea mai des intalnita combinatie cu colanti este cea cu tricou clasic, adidasi sau tenisi si o jacheta sport. Este o combinatie cu care oricare dintre noi s-ar simti confortabil si ar avea curaj sa apara in fata celorlalti, sigura fiind pe ea ca a facut alegerea potrivita.

Citește și:

In cazul de fata, am ales o jacheta de blugi pe care o poti purta innodata la mijloc atunci cand caldura devine insuportabila, dar stii ca o sa ajungi acasa seara pe racoare.

Outfit casual cu colanti

Colanti negri de la Vero Moda Jacheta albastra de blugi


Tu ce spui, care este combinati cu colanti in care te simti cel mai bine?

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ By FXQuadro

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.