Setari Cookie-uri

Rochia-kimono: cum o porti in orice stil

Nu stii ce sa mai porti? Iti doresti o tinuta feminina insa altfel? Avem solutia perfecta pentru doamnele si domnisoarele ce isi doresc un outfit ladylike dar vor sa fie deosebite, altfel!

Rochia kimono este o varianta eleganta, in tendinte si altfel. Cu siguranta purtand acest gen de rochie de inspiratie asiatica vei iesi in evidenta atat la birou, cat si la un party sau intr-o tinuta casual. Descopera cum sa o porti in vara aceasta si ce accesorii sa ii asortezi!

Rochie kimono la birou

Desi n-ai zice ca e posibil sa porti rochia kimono la job, ei bine, poti! Si inca cu mare stil! Sfatul este sa gasesti o rochie cat mai neutra. O culoare uni, fara imprimeuri, fara alte detalii ce o pot incarca.

E suficient sa ii adaugi o pereche de balerini nude. Sau poate o pereche de pantofi cu toc kitten. Insa nu exagera cu tocuri inalte sau platforme si incearca sa nu asortezi nicio bijuterie sau alt accesoriu.

Rochie-kimono la birou

Alege-ti rochia-kimono office de aici


Cum porti rochia kimono in stil casual

O porti neaparat varatica. O porti flu-flu. O porti lejera, pana intr-acolo sa te invite la lene si la un hamac in soare. O porti cu imprimeu colorat si inflorat.

Citește și:

Si mai ales o porti cu bucle lejere, o geanta de umar, boema si ea, cat mai simpla insa si niste sandale cu platforma. O inghetata sau un cocktail ce-ti mai trebuie! Fie, poate si-o palarie!

Cum porti rochia-kimono in stil casual

Pentru un stil casual chic poarta aceasta rochie kimono


Poarta rochia-kimono si la petreceri

Cum sa fii cea mai cea la o petercere sau la un eveniment special din viata ta? Alegand o rochie de isnpiratie asiatica, fara doar si poate!

Acest gen de rochie-kimono cu print de-a dreptul japonez, cu umerii decupati (uh-la-la!), si mini pe deasupra, ba chiar si cu o funda ce aminteste de obi-ul prins in talie peste kimono-urile traditionale mai are nevoie doar de un clutch-box si o pereche de sandale cu toc. Eventual metalice, de ce nu?!

Poarta rochia-kimono si la petreceri

Cea mai chic rochie asiatica de party este aici


Neaparat alege-ti un model de rochie kimono in vara asta! Si asta pentru ca vei fi altfel, Vei fi diferita de celelalte femei. Vei fi aparte si vei iesi in evidenta prin rafinament. Ceea ce nu-i de ici, de colo!

Citește și:

Sursa foto front page – Callie Morgan/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.