Setari Cookie-uri

Pantofi sport cu broderii florale: note romantice in tinute casual-sport

Sparge monotonia unei tinute casual-sport cu ajutorul unei perechi de pantofi sport cu broderii florale.

Broderia se poarta si sezonul acesta. O gasim aplicata peste tot, de la articole pentru casa la haine, genti si accesorii, palarii si incaltaminte. Broderia infrumuseteaza, innobileaza si da o nota personala oricarui produs pe care se aplica.

Pantofii sport cu broderii florale, spre exemplu, aduc note romantice in tinutele noastre casual-sport.

Pentru mine, o pereche de pantofi sport cu broderie este o mana de ajutor atunci cand outfit-ul creat este mult prea banal si mult prea casual.

Pantofi sport cu broderii florale pentru tinutele de zi cu zi

Obisnuiesc sa ma imbrac destul de simplu, atat cat sa ma simt confortabil si bine in pielea mea. Nu sunt adepta tinutelor romantice, a tinutelor girly, dar cand vine vorba de un articol cu broderie, ii gasesc imediat un loc in outfit-urile mele de zi cu zi.

Recunosc ca m-am simtit atrasa ca un magnet inca de la primul produs cu broderie cu care am interactionat. Si, daca nu ma insel, era o pereche de blugi.

Citește și:

Asa se face ca-mi place in acest sezon sa combin blugii scurti cu un tricou polo simplu si o pereche de adidasi cu broderii florale. Rezulta un outfit adecvat pentru o plimbare in parc sau o iesire cu fetele in mall.

Pantofi sport cu broderii florale

Pantofi sport albi cu broderie florala Tenisi bleumarin cu broderii florale

Pantofi sport cu broderii florale in tinute de birou

Gasim pantofi sport cu broderii florale si platforma, care fac trecerea unui outfit de la casual-sport la smart-casual. Sunt modele pe care le combinam cu rochii si fuste, cu camasi si topuri sexy.

Poti incerca sa aduci cat mai multe elemente brodate intr-un singur outfit.

Spre exemplu, iei o pereche de adidasi cu broderie si o combini cu pantaloni din denim, camasa cu broderie si o geanta tip plic tot cu broderie.

Pantofi sport cu broderii florale

Pantofi sport cu broderii florale albi Pantofi sport cu broderii florale albastri

Citește și:

Incaltaminte cu broderie gasesti oriunde. Fie ca vrei sa umbli prin magazinele din mall-uri sau ca vrei sa economisesti timp si sa faci cumparaturile online, pantofii sport cu broderii florale iti ies in cale la fiecare pas sau click.

Nu uita sa te inspiri pentru outfit-uri deosebite si din oferta de camasi cu imprimeuri si broderii. Iti garantez ca o sa te indragostesti de acest stil!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By S_Photo

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.