Setari Cookie-uri

Cum porti imprimeul floral de inspiratie vintage

Astazi m-am trezit cu un chef nebun de toamna, pe care am asociat-o cu imprimeurile florale si stilul vintage.

Sunt nerabdatoare sa port o camasa cu imprimeu floral si cardigan pe deasupra, o rochie in clos cu imprimeu floral si pantofi oxford in picioare si sa-mi accesorizez outfitul cu una dintre celebrele esarfe cu imprimeuri florale.

Imprimeul floral este un imprimeu romantic, un imprimeu cu aer boem, care ma duce intotdeauna cu gandul la filmele de epoca, la Anglia si Franta, la primele bloggerite pe care am inceput sa le urmaresc in urma cu mai bine de zece ani.

Insa port rar haine cu flori si am prea putine in dulap. Situatia este pe cale sa se schimbe.

Hainele pe care le-am selectat si pe care le poti vedea in continuare se afla deja in cosul de cumparaturi. Iata cum ma simt inspirata sa port imprimeul floral de inspiratie vintage.

Rochie midi cu imprimeu floral

O astfel de rochie, eleganta si romantica, nu trebuie sa lipseasca nici din garderoba ta!

Citește și:

Este perfecta atat pentru toiul verii si pentru evenimentele elegante, cat si pentru zilele racoroase de toamna, cand o porti cu un cardigan calduros pe deasupra, dres si balerini in picioare si o palarie fancy pe cap.

Rochie midi cu imprimeu floral

Vezi mai multe rochii cu imprimeu floral

Rochie bodycon cu imprimeu floral

Nu sunt genul care se poarta eleganta de dimineata pana seara, dar stiu o sa am la un moment dat nevoie de o rochie bodycon cu umerii goi si imprimeu floral.

Se poarta cu pantofi stiletto negri, trenci elegant si geanta plic.

Rochie cu imprimeu floral

Gaseste o rochie cu imprimeu floral pe gustul tau

Rochie vintage cu imprimeu floral

Cea mai potrivita alegere pentru stilul vintage este aceasta rochie cu imprimeu floral.

Manecile lungi si gulerul ridicat aduc un aer boem rochiei, facandu-ma sa ma gandesc la tinerele de altadata, care erau obligate sa poarte uniforme, iar cand aveau zile libere imbracau cele mai frumoase si elegante hainute. Vreau si eu o zi in pantofii lor!

Citește și:

Rochie vintage cu imprimeu floral

Alege rochia cu imprimeu floral care ti se potriveste

Camasa eleganta cu imprimeu floral

Sunt pur si simplu fascinata de aceasta camasa cu imprimeu floral.

Manecile trei sferturi, micile detalii din dantela si, cel mai important, culorile imprimeului floral imi induc starea de bine pe care as vrea sa o am in fiecare zi.

As vrea sa o port cu blugi mom fit si balerini cu varf ascutit, iar geanta de postas sa fie singurul accesoriu care aduce un plus de frumusete tinutei.

Camasa cu imprimeu floral

Vezi mai multe modele cu imprimeu floral vintage

Tricou cu imprimeu floral

Daca nici imprimeul floral de pe tricoul din imaginea alaturata nu este de inspiratie vintage, atunci nu stiu care altul ar fi mai potrivit. Culorile ma duc, in sensul bun, cu gandul la tapetul din dormitorul intim al unei case englezesti.

Eu imi vad outfit-ul astfel: tricou verde, blugi boyfriend si espadrile tot cu imprimeu floral. Ah, si in loc de geanta un rucsacel colorat.

Citește și:

Tricou cu imprimeu floral

Vezi oferta de haine cu imprimeu floral


Cam astea sunt recomandarile mele pentru astazi in ceea ce priveste hainutele cu imprimeu floral de inspiratie vintage. Accepta-l, adopta-l si bucura-te in fiecare zi de un outfit deosebit, plin de feminitate si eleganta. Inclusiv in tinute casual, in care a inceput sa fie tot mai prezent acest tip de imprimeu.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Svyatoslava Vladzimirska

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.