Setari Cookie-uri

5 geci de toamna cu care sa intri in sezonul rece

Alege o geaca in tendintele sezonului! Tine cont de faptul ca se poarta hainele argintii, hainele supradimensionate, denimul, imprimeul galactic si stilul sport.

Nu pot compara placerea pe care o simt atunci cand, intr-o dimineata racoroasa de toamna, ies din casa imbracata intr-o geaca care ma protejeaza de ploaie si vant cu niciun alt sentiment legat de celelalte piese vestimentare. Imi place toamna mult de tot, am mai spus-o, de aceea ma simt atasata de garderoba de toamna si am o slabiciune pentru hainele de sezon.

Cea mai importanta piesa vestimentara a anotimpului care ne pregateste pentru sezonul rece ramane geaca. Fie ca este o geaca obisnuita, simpla, fie ca este o jacheta de piele, din denim sau sport, geaca este cea fara de care zilele de toamna nu ar mai fi atat de... dragute.

Urmand tendintele toamna-iarna 2017/2018, am selectat cinci geci cu care sa intampinam sezonul rece.

Jacheta bomber argintie

S-a dat startul la argintiu. Se poarta tinutele all silver, dar pana te obisnuiesti poti sa incepi prin a iti achizitiona o geaca de toamna argintie care sa te scoata din anonimat.

Citește și:

Eu, care privesc cu admiratie oamenii de la metrou care sparg gheata din punct de vedere vestimentar, te sfatuiesc sa intri si tu in grupul lor. Primul pas: geaca de toamna argintie.

Geaca de toamna argintie

Jachete bomber in diferite nuante

Geaca de blugi lunga

Pentru ca denimul nu moare niciodata si pentru ca se poarta hainele supradimensionate, iti recomand o geaca de blugi lunga cu care sa completezi orice tinuta.

Poti sa incerci un outfit complet din denim sau sa o introduci intr-un outfit smart casual format din blugi skinny, camasa fina si botine.

Geaca de toamna

Vezi mai multe modele de geaca de blugi

Geaca de toamna impermeabila

Poate ca o sa ti se para ciudat, dar se poarta hainele din plastic. Pentru o toamna ploioasa, nici ca se potriveste altceva mai bine.

Plasticul lupta impotriva umiditatii, iar o geaca de toamna impermeabila este mai mult decat perfecta atunci cand nu vrei sa iti strici buna dispozitie din cauza ploii.

Citește și:

Geaca de toamna impermeabila

Modele de geci impermeabile

Jacheta lunga cu imprimeu floral

Imprimeul floral rezista si in toamna, iar anul acesta se afla in topul preferintelor. Daca toata vara s-a purtat kimonoul cu imprimeu floral, pentru toamna alege o jacheta tip kimono.

Cu o astfle de jacheta, outfit-urile tale vor arata de fiecare data desprinse de pe podiumurile de moda.

Jacheta cu imprimeu floral

Vezi modele de geci cu imprimeu floral

Jacheta sport

A revenit in forta stilul sport, iar aici ma refer la stilul sport clasic, din cap pana in picioare.

Nu vorbim despre blugi purtati cu tenisi si tricou, ci despre adidasi purtati cu pantaloni sport si jacheta sport.

Sau poti sa iti pastrezi feminitatea si eleganta cu o rochie supradimensionata sport, adidasi si jacheta sport din imagine.

Jachete sport

Alege modelul preferat de jacheta sport


Imi permiti sa iti dau un sfat? Incepe prin a iti reimprospata garderoba de toamna inca de pe acum, nu urma exemplul meu: astept sa inceapa sezonul ca sa imi cumpar articole de sezon si ma trezesc ca a trecut vara si nu am schimbat nimic, am trecut prin ea cu aceleasi haine.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Pixabay

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.