Setari Cookie-uri

Cum porti pantofii cu toc: inspira-te de la vedete!

Pentru ca moda devine din ce in ce mai confortabila si pantofii cu toc isi fac loc printre cele mai casual sau sport tinute. Si chiar cele mai “pretentioase” femei in materie de pantofi pot purta incaltaminte eleganta cu toc, in fiecare zi.

Crede-ma cand spun asta! Eu sunt o femeie care altadata nu se lasa induplecata nici de cei mai chic stiletto daca picioarele mele nu erau de acord! Iar acum ma gandesc serios sa-mi imbogatesc colectia!

Asa ca, m-am documentat putin sa vad cum poarta vedetele pantofii cu toc in tinutele de zi cu zi. Descopera si tu cum porti pantofii cu toc!

Cum porti pantofii cu toc in stil retro

Khaleesi aka Emilia Clarke a ales sa poarta pantofii cu toc albi alaturi de pantaloni cu imprimeu geometric si un top alb. Acest look retro e atat de chic in vara asta!

I went to @myofflinecommunityofone (aka Gommie my bezzie's) gallery exhibition and felt 💯% less shit. It was like a dream soaked in a day. GO AND SEE THIS! Buy art and let it make you happy! Be in the space and let it make you joyful. #Itmaynotbeexpensivebutitsureisworthanemotionortwoorthree #inowownayogamatthatmakesmewanttopractisemoreyoga 💃🤙

Citește și:

A post shared by @emilia_clarke on

Alege escarpeni colorati intr-o tinuta de scolarita

Am descoperit-o pe Emma Roberts in American Horror Story. Si o urmaresc pe instagram pentru ca are niste alegeri vestimentare tare indraznete. Plus multe propuneri de carti de citit!

Inspira-te din tinuta ei preppy, usor retro si poarta escarpeni colorati drept accept al unei tinute navy. Daca esti cu adevarat curajoasa, poti asorta si o geanta cu imprimeu!

@belletrist #belletristbabe styled by @elkin

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts) on

Sarah Hyland poarta pantofi cu toc la tinuta sport

Training pants, o bustiera si un jumper de vara. Toate completate de stiletto negri. Iata cum porti pantofii cu toc la un outfit sporty. Mai multe variante ce te vor inspira gasesti pe pagina de instagram a actritei din Modern Family.

Citește și:

Invata cum sa porti pumps cu toc de la Sofia Vergara

Pantofi tip pumps cu platforma inalta si toc inalt. Cine sa-i poarte daca nu fabuloasa si senzuala Sofia Vergara. Ea ii asorteaza unei rochii lungi, flu-flu, de vara. Modelul acesta de rochie spaniola cu volane este atat de sexy!

Gracias @jeffleatham 😂😂😂🎂🌹

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Doutzen Kroes alege un stil retro, elegant

Imi place mult cum a asortat modelul Doutzen Kroes rochia midi, in stil retro cu sandalele cu toc si geanta de umar cu lant.

Rochia cu maneci lungi, pe gat in tonul roz, pastelat este perfecta alaturi de sandalele negre. Iar modelul a reusit perfect sa faca atat rochia cat si incaltamintea vedete ale tinutei.

Citește și:

Last night arriving at the @miumiu show in Paris 😊 #paris #miumiu #themiumiuclub #miumiucroisiere18

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen) on

Cum porti pantofii cu toc in tinuta ton cu ton

Imi place Charlize Theron pentru ca este mereu eleganta si rafinata. Si pentru ca reuseste sa ramana actuala, printre toate generatiile de actrite.

Daca vrei sa stii cum porti pantofii cu toc albi, inspira-te de la actrita sud-africana. Ea a ales un stil ton sur ton, cu fusta cu talie inalta si bustiera.

Rosie Huntington Whiteley poarta stiletto pretiosi la jeans

Rosie Huntington a ales sa poarte pantofii cu toc pretiosi, cu paiete si aplicatii stalucitoare intr-un mix casual cu jeans boyfriend cu talia joasa si o bluza ce aminteste de redingote.

Citește și:

First look at Fall '17 @PAIGE by @naj_jamai #LiveInIt

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Invata cum sa porti sandalele cu toc cu paiete de la Blake Lively

Blake Lively este printre preferatele mele in materie de alegeri vestimentare. Ea incalca orice regula cu privire la cum ar trebui sa se imbrace blondele. A ales o rochie galbena, careia i-a asortat sandale aurii cu glitter. Si totusi cat de reusita este aceasta tinuta!

Iti marturisesc ca m-am documentat pentru acest material cu placere pentru ca niciodata nu ma satur sa vad cum se mai imbraca vedetele, cu atat mai mult in viata de zi cu zi, cand nu sunt urmarite de o armata de stilisti.

Citește și:

Sursa foto front page – Clem Onojeghuo/Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.