Setari Cookie-uri

Sandale cu toc metalice - iesi din anonimat!

Recunoaste ca iti place sa primesti complimente! Recunoaste ca iti gadila orgoliul privirile aruncate pe furis ale celorlalti asupra ta! Recunoaste ca vrei sa iesi o data pentru totdeauna din anonimat si sa devii femeia puternica si seducatoare care te-ai visat dintotdeauna! Eu recunosc.

Nu spun ca este usor sa treci de la postura de fata cuminte si simpla la femeia increzatoare si admirata de toata lumea, dar cu pasi mici o sa ajungi acolo unde iti doresti. Si nici nu spun ca schimbarea asta trebuie sa vina toata la pachet, tot acesti pasi mici (inlocuirea pantofilor sport cu cei eleganti, schimbarea coafurii, introducerea rujului rosu in ritualul de infrumusetare, s.a.m.d) trebuie urmati pana sa ajungi sa te simti binele in pielea ta.

Cu siguranta se numara printre cele care imi citesc materialele doamne si domnisoare care nu ma inteleg cand spun ca imi este greu sa renunt la perechile de blugi chiar si la 35 de grade celsius. Credeti-ma, nici eu nu ma inteleg. E o lupta continua, dar incep sa castig teritoriu.

Pe cat de multe invitatii la evenimente am refuzat, pe atat de mult imi si plac. Vreau, nu vreau, acolo imi este impusa o tinuta eleganta si trebuie sa o respect daca nu vreau sa fug mancand pamantul.

Citește și:

Chiar daca o voce interioara ma indeamna sa imbrac tot o pereche clasica de blugi skinny, sunt atenta ca macar incaltamintea sa nu fie tenisi sau adidasi. Asa ca mi-am achizitionat de-a lungul anilor cateva perechi de sandale pentru ocazii. Am sandale tip platforme, am sandale cu toc subtire, am sandale cu toc gros si am sandale cu toc metalice.

Sandale cu toc metalice

Sandale metalice cu toc subtire Sandale metalice cu toc gros

Cum porti sandalele cu toc metalice

Hai sa-ti spun cum arata una dintre tinutele mele preferate care se poarta cu sandale cu toc metalice. Se ia o pereche de sandale cu toc gros si multe baretute si i se adauga o pereche de pantaloni de blugi scurti cu aspect deteriorat si un tricou cu umerii goi. Este un outfit ideal pentru noptile de vara petrecute in cluburi.

Daca imi dai o pereche de sandale cu toc metalice si ma trimiti la un eveniment cu pretentii, pun repede pe mine o rochie midi cu croiala bodycon si spatele gol.

Citește și:

Cele doua sunt combinatiile mele preferate, insa nu scrie nicaieri ca nu ai voie sa porti sandalele metalice cu jeansi, camasi lungi si tunici, chiar si ziua in amiaza mare.

Sandale cu toc

Sandale cu toc si platforma Sandale metalice cu barete multiple

Sandale cu toc metalice pentru un look indraznet

Asa cum am mai spus, trebuie sa indraznesti! Daca iti doresti sa termini cu atitudinea de adolescenta timida, sa renunti la hainele care te-au tinut de fiecare data sub un con de umbra si sa lasi femeia seducatoare din interiorul tau sa iasa la suprafata, e cazul sa petreci putin timp singura cu tine, sa faci curat in sifonier, sa te imprietenesti cu oglinda si sa faci niste exercitii care te vor ajuta sa te redescoperi si sa ai incredere in tine.

Nu stiu nimic despre tine, cea care citesti acum randurile astea, dar sunt sigura ca ai auzit sau ca ai in jurul tau reprezentante ale sexului frumos care spun la fiecare intalnire a voastra: "vreau sa imi schimb stilul vestimentar", "vreau sa fiu femeie".

Citește și:

Eu am. Nu una, ci mai multe prietene apropiate cu care planuiesc de la sezon la sezon sa renuntam la tricourile unisex in favoarea bluzelor feminine.

Sursa Foto FrontPage: GGStudiosAustria

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.