Setari Cookie-uri

Pantalonii cu talie inalta: cum sa ii porti elegant

Pantalonii cu talie inalta mi se par mai eleganti, mai feminini si in plus au un efect imediat de alungire a siluetei. Pentru mine sunt castigatori!

Tocmai de aceea am ales pantalonii cu talie inalta pentru materailul de astazi. Mai am un motiv, fie, va spun! Pentru ca suntem in plin sezon al nuntilor si al evenimentelor si sunt sigura si tu ai epuizat variantele de tinuta de ocazie, citeste mai jos cum sa porti pantalonii cu talia inalta in mixuri elegante, in tinute de petrecere!

Am ales cateva modele de pantaloni cu talie inalta – largi, maxi, sau pana la glezna, mulati, uni sau cu imprimeu – pentru a satisface toate gusturile.

Pantalonii cu talie inalta arata spectaculos cu bluze cu volane

N-ai zice dar pantalonii pana la glezna pot foarte bine sa devina parte din tinuta ta eleganta. Mai ales daca au talie ridicata si daca ii combini cu bluze cu volane, cu umerii goi. O alta conditie este sa asortezi sandale metalice cu toc si un clutch-box bijuterie.

Si pantalonii largi maxi pot fi asortati cu bluze cu volane, cu aceeasi conditie, daca ii porti cu pantofi cu toc, tip stiletto sau pumps.

Citește și:

Cei mai cool pantaloni cu talie inalta

Cei mai cool pantaloni cu talie inalta

Alege pantaloni albi si poarta-i ton in ton

In vara aceasta pantalonii albi sunt must-have. Daca ii alegi si cu talie inalta, cu atat mai mult vei fi o aparitie.

Mai ales daca realizezi o tinuta all white, atat de trendy in vara aceasta. Tinutele ton pe ton sunt, de altfel, elegante in acest sezon.

Daca alegi o tinuta alba din cap pana in picioare, alege pantalonii cu talie inalta fie tip Palazzo pants, fie model masculin sau mulati. Accesoriile metalice sau pantofii metalici – aurii sau argintii – se potrivesc de minune!

Descopera mai multe modele de pantaloni albi de vara

Pantalonii cu talie inalta cu imprimeu se poarta retro!

Pantalonii cu imprimeu sunt intotdeauna preferati de femeile curajoase. Cu atat mai mult in tinute elegante, office sau de seara.

Daca ziua, in tinute casual, poti combina pantalonii cu talia inalta imprimati cu accesorii Boho sau Retro, fara sa para o combinatie deplasata, la o ocazie este putin mai dificil sa ii asortezi.

Citește și:

Mie imi place stilul retro mult iar varianta perfecta de tinuta de seara eleganta, sau de zi eleganta, este compusa din pantaloni inalti cu camasa alba, simpla. Un model de camasa clasica alba si o pereche de sandale nude cu toc inalt sunt exact ce trebuie ca sa stralucesti!

Pantalonii cu talie inalta cu imprimeu se poarta retro!

Vezi si alte modele de pantaloni maxi cu imprimeu

Alege macar un model de pantaloni cu talie inalta in vara aceasta, pentru ca nu doar ca vei fi senzatia momentului, dar efectul taliei ridicate, alaturi de tocurile inalte este unul extrem de sexy!

Sursa foto front page – Ayo Ogunseinde/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.