Setari Cookie-uri

Pantofi de toamna: vezi modelele in tendinte in 2017

Intampina toamna lui 2017 cu cele mai dragute si interesante modele de pantofi aflate in tendinte! Iti vor completa cu succes orice tinuta cool!

Fie ca vrem sau nu, uneori trebuie sa tinem cont si de tendinte. Daca e vorba de un trend precum papucii cu puf, atunci nu e nevoie sa ne luam dupa ce poarta ceilalti, dar cand vorbim de pantofii cu varf ascutit, ar trebui sa luam in calcul aceasta posibilitate.

Vorbind de pantofii cu varf ascutit, te anunt ca acestia revin in forta din toamna. Mie personal o sa imi fie putin greu sa ma acomodez cu ei, dar daca au inceput sa imi placa balerinii cu varf ascutit, presupun ca o sa fie ok si cu pantofii.

Pantofi de toamna comozi

Cel mai bine ma inteleg cu incaltaminte cu talpa joasa, iar modelele de pantofi de toamna in tendinte in 2017 imi vor completa perfect outfit-urile office pe care vreau sa le incerc.

Se poarta pantofii oxford, pantofii flatform, pantofii lacuiti si pantofii catifelati, cei imitatie piele de sarpe si cu animal print. Ii gasim atat in varianta cu talpa joasa si super comozi, cat si in varianta cu toc, eleganti si de ocazie.

Citește și:

Pantofii de toamna cu talpa joasa sunt preferatii femeilor active, obisnuite sa umble de dimineata pana seara, dar care doresc sa pastreze stilul smart casual ce le caracterizeaza.

Pantofii de toamna in tendintele 2017 se potrivesc atat cu tinutele office, cat si cu cele pe care le poti imbraca la diferite evenimente. Spre exemplu, pantofii flatform intra in combinatie cu pantalonii, dar si cu o rochie bodycon sau in clos.

Pantofi de toamna tendinte 2017

Pantofi de piele Calvin Klein Pantofi lacuiti Francesco Milano Pantofi flatform de piele

Pantofi de toamna cu toc

La capitolul pantofi de toamna cu toc, se poarta tot ce este iesit din comun. Se poarta pantofii cu toc foarte subtire, cei cu varf ascutit, cu decupaje sau diferite aplicatii.

Pantofii de toamna in tendintele 2017 sunt ideali pentru femeile obisnuite sa fie in centrul atentiei, care isi doresc sa socheze, sa se impuna. Modelele pot fi purtate ziua in amiaza mare doar daca intri in aceasta categorie de femei.

Citește și:

Altfel, te poti folosi de ei la evenimentele de seara, evenimentele deosebite la care sunt invitate persoane din lumea mondena, bloggeri, vloggeri, designeri, oameni de televiziune si artisti. Ii vei cuceri pe toti instant!

In tendintele 2017 gasim si varianta pantofilor de toamna cu toc mic si gros ce pot fi combinati la o rochie de seara atipica, un model cochet englezesc sau frantuzesc.

Pantofi de toamna cu toc

Pantofi de catifea cu strasuri Pantofi cu varf ascutit Pantofi de piele cu toc inalt

Vezi si alte piese reprezentative pentru tendintele toamna-iarna 2017/2018!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By DKSStyle

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.