Setari Cookie-uri

6 piese din denim pe care sa le ai toamna aceasta

Jeansii raman o piesa vestimentara versatila care se pastreaza in tendintele 2017/2018, dar mai sunt si alte piese din denim pe care trebuie sa le ai in vedere toamna aceasta. Ce spui de un trenci de blugi?

Spuneam intr-un material trecut ca pentru sezonul toamna-iarna 2017/2018 se poarta denimul din cap pana in picioare. De fapt, el s-a purtat mereu, doar ca in cele mai multe cazuri am evitat aceasta combinatie de teama sa nu riscam si sa nu socam prea mult.

Pentru anul asta, insa, nu trebuie sa ne mai facem astfel de griji. Avem unda verde la denim si il putem purta in orice fel dorim, il putem introduce in orice tinuta, pentru ca se muleaza oricarui stil.

Promit sa revin intr-un material viitor cu tinute intregi din denim, dar pana atunci te las sa alegi din piesele pe care nu trebuie sa le scapi din vedere pentru toamna aceasta.

Salopeta de blugi lunga

Ii spuneam unei prietene mai devreme ca abia astept sa vina ziua in care sa imbrac prima mea salopeta de blugi dupa mai bine de 10 ani. Mi-am achizitionat-o de curand si sunt tare mandra de ea. Se aseamana cu cea din imaginea altaturata.

Citește și:

Salopeta de blugi este una dintre piesele must have ale toamnei si o sa fie anul acesta la mare cautare. Ar trebui sa iti cumperi una din timp!

Salopeta de blugi

Alege o alta salopeta de blugi

Camasa de blugi tip rochie

Celebra camasa tip rochie se mentine in tendinte si sezonul care urmeaza.

Nici hainele cu broderii nu sunt excluse, asa ca am pentru tine o recomandare draguta care imbina ambele trenduri - camasa tip rochie cu broderie florala.

Cat vremea incat ne permite, combin-o cu pantofi sport sau ghete de toamna si o palariuta pe cap.

Camasa de blugi lunga

Vezi alte tipuri de camasi din denim

Bluza din denim cu maneci lungi

Nu am purtat pana acum o bluza din denim, dar modelul din imagine m-a cucerit la prima vedere.

Incearca o tinuta intreaga din denim, bluza si pantaloni - fii atenta sa aiba aceeasi nuanta, inchisa sau deschisa, iar ca incaltaminte opteaza pentru o pereche de pantofi sport negri sau rosii.

Citește și:

Bluza din denim

Modele diferite de bluze din denim

Fusta lunga de blugi

Pentru doamnele si domnisoarele care obisnuiesc sa poarte fuste si rochii chiar si in sezonul rece, am ales un model de fusta din denim ideala pentru aceasta toamna.

Asorteaz-o cu o camasa de blugi sau cu bluze cu umerii goi, iar in picioare pune o pereche de pantofi sport.

Fusta de blugi lunga

Vezi ce tip de fusta de blugi ti se potriveste

Vesta de blugi cu aplicatii

E imposibil sa nu iti placa vestele din denim, asa ca te provoc ca toamna aceasta sa iti inveselesti fiecare dimineata cu o vesta cu aplicatii dragute si colorate.

O vesta de blugi peste bluza cu maneci o sa iti asigure un outfit calduros atunci cand toamna isi intra in rol.

Vesta de blugi cu aplicatii

Mai multe jachete din denim

Trenci din denim

Trenciul din denim sau dintr-un material care imita denimul este si el o piesa must have.

Il poti introduce intr-o tinuta casual, asortandu-l cu pantofi sport si blugi, sau intr-o tinuta eleganta, cu pantofi cu toc si rochie bodycon.

Citește și:

Trenci din denim

Alege un trenci de toamna calduros


Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Svitlana Sokolova

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.