Setari Cookie-uri

Tinuta casual completa de final de vara sub 250 lei

Inca mai este timp sa faci cumparaturi pentru o ultima tinuta casual completa de vara. Achizitioneaz-o la buget redus din magazinele online!

Tinuta casual de final de vara trebuie sa fie nici prea calduroasa, dar nici prea racoroasa, nici prea sofisticata, dar nici prea banala, si, bineinteles, nu scumpa, caci micile distractii de sezon ne-au costat cam toate salariile si economiile.

Asadar, este nevoie sa investim timp si rabdare in cautarile online pentru a ne reimprospata garderoba cu bani putini.

Si se poate, plus ca noua ne si place sa rasfoim paginile magazinelor online si sa visam cum ar fi daca in dressing-ul nostru ar aparea toate produsele pe care am da click.

Tinuta casual ieftina pentru un final de vara perfect

Click am dat si eu pe patru articole care formeaza tinuta casual completa de final de vara sub 250 lei. Nu a fost greu sa gasesc produsele, dar nici usor sa ma hotarasc pe care sa le aleg.

Am incercat sa alcatuiesc o tinuta casual care sa fie atat in genul femeilor elegante, cat si in genul femeilor sportive. Si cred ca am gasit calea de mijloc, plus ca este o tinuta in care eu ma vad imbracata tot mai des.

Citește și:

Prin urmare, pentru mine, tinuta ideala de final de vara este formata din blugi, bluza cu manecile scurte si pantofi casual, de preferat tenisi sau adidasi.

Blugii sunt cu croiala mom fit, bluza cu maneci scurte este undeva intre elegant si casual, la incaltaminte am ales o pereche de espadrile argintii (se poarta argintiul!!!), iar ca accesoriu am completat cu o geanta de umar de dimensiuni mici.

Tinuta casual completa

Blugi cu croiala mom fit Bluza scurta cu maneci scurte si design geometric

Geanta de umar cu maner reglabil Espadrile casual argintii cu talpa din sfoara

Cumparaturi online pentru final de vara

Cumparaturile online, ca orice alte cumparaturi, reprezinta pentru femei o metoda de relaxare mereu la indemana. Nici macar nu ne mai trebuie un calculator sau un laptop, ci cu ajutorul telefonului totul este mai usor. In plus, acum sunt lichidari de stoc la final de vara.

Citește și:

Mai mult, putem face cumparaturi de oriunde ne-am afla: din metrou, de la birou, inainte sa adormim sau in timp ce ne asteptam randul la doctor. In prezent avem la dispozitie sute de magazine online care incearca sa satisfaca preferintele fiecarei femei in parte.

Chiar si cele mai indraznete dorinte in materie de moda se pot transforma in realitate datorita online-ului. Trebuie doar sa ceri i ti se va da.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Nikkolia

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.