Setari Cookie-uri

Haine de firma la reducere de Crazy Sale Days la Answear: ce sa iti iei pentru toamna

A spus cineva reduceri??? A spus si bine a facut, pentru ca intr-o zi ploioasa ca cea de azi nu e nimic mai bun de facut in afara de niste cumpraturi online.

Campania Crazy Sale Days lansata de cei de la Answear reduce cu pana la 70% peste 34.000 de produse, dintr-o gama variata. Asa ca m-am gandit sa profitam de ocazie si sa ne reimprospatam garderoba de toamna cu haine de firma, haine de calitate.

Tommy Hilfiger, Guess, Pepe Jeans, Desigual, Calvin Klein, Levi's si Nike sunt doar cateva dintre marele branduri cu produse de calitate (haine, incaltaminte, genti, portofele, ceasuri, accesorii) ce se pot achizitiona la preturi extrem de avantajoase.

Geci si jachete de toamna la reduceri de vara

Odata cu sosirea toamnei, scoatem de la naftalina gecile, cardiganele, trenciurile si jachetele.

Anul acesta, insa, e timpul pentru o schimbare, asa ca profitam de reduceri ca sa achizitionam noi modele care sa ne puna in valoare.

Alege jacheta bomber pentru outfit-urile sport si pentru cele smart casual, opteaza pentru un cardigan elegant atunci cand porti rochii si pantofi cu toc si ia cu tine geaca impermeabila cu gluga in ziua cu nori, vant si ploaie.

Citește și:

Haine de firma la reducere

Palton roz Only Geaca cu gluga Bluza sport multicolora

Blugi si pantaloni casual la solduri de vara

Trebuie sa recunosc ca abia astept sa vina toamna ca sa-mi port din nou preferatii - blugii skinny. Blugi skinny, tenisi colorati, tricou oversize si geaca de blugi neagra - asa arata outfit-ul meu preferat din toate zilele.

Dar nu doar pantalonii din denim se gasesc la reducere. Ce ai spune de o pereche de pantaloni din satin cu care sa completezi un outfit elegant pentru care sa te invidieze toate prietenele? Da, se potrivesc de minune cu o pereche de sandale cu toc.

Desi nu am mai purtat de cand eram in scoala generala pantaloni sport pe strada, pe Answear am gasit o multime de modele care m-au facut sa le vreau de la prima vedere.

Haine de firma la reducere

Blugi prespalati Pantaloni sport bleumarin Pantaloni cu aspect satinat

Bluze elegante si din materiale fine la reducere online

Toate bluzele elegante si din materiale fine sa vina la mine! Le primesc cu bratele deschise pe toate care arata altfel decat un tricou clasic. Sa fie de calitate si, de ce nu, de firma.

Citește și:

Nu ar strica sa faci si tu niste schimbari in garderoba ta, sa pui intr-o cutie bluzele alea despre care spui de la an la an ca o sa le imbraci si nu o faci niciodata, sa le daruiesti cuiva si sa profiti de reducerile astea uriase de la Answear pentru a te rasfata cu modele noi si ieftine.

Haine de firma la reducere

Bluza alba vaporoasa Bluza cu paiete pe umeri Bluza gri asimetrica

Dar gata cu vorba ca nu este timp de pierdut! Profita de Crazy Sale Days la Answear si spune-mi care este obiectul vestimentar care ti-a placut cel mai mult!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ By Rawpixel.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.