Setari Cookie-uri

Cardigane cu imprimeuri florale pentru o toamna colorata

Imi place atunci cand toamna se impune si ma forteaza sa pun peste bluza obisnuita un cardigan calduros. Doar ca pentru toamna 2017 se asteapta temperaturi neobisnuit de ridicate si umbla vorba ca vom avea zile caniculare si in lunile septembrie si octombrie.

Incerc sa nu ma panichez prea tare si sa ma bucur de faptul ca diminetile si serile au inceput deja sa fie mai racoroase, deci cat de tare o sa mai poata bate soarele de acum inainte?! Deja ma gandesc la tinutele de toamna si toata atentia mea incepe sa se indrepte catre pulovere, hanorace, jachete si cardigane.

De dragul acestora astazi m-am gandit sa ne bucuram privirile admirand cateva modele de cardigane cu imprimeuri florale, ideale pentru un inceput de toamna colorat si optimist. Multe sunt modele in stil cardigan kimono, atat de versatile si pline de farmec!

Cardigan scurt cu imprimeu floral

Nu toate doamnele si domnisoarele se dau in vant dupa hainele lungi, asa ca incep prezentarea cu un cardigan scurt.

Un cardigan scurt avantajeaza pe oricine, iar un cardigan lila cu flori mari imprimate se potriveste atat intr-o tinuta eleganta, cat si intr-un outfit casual.

Citește și:

Asa cum apare in imagine, se cuvine sa il imbraci cand porti incaltaminte cu toc, dar si atunci cand vrei sa te simti confortabil si apelezi la o pereche de pantofi casual sau sport.

Cardigan cu imprimeu floral

Mai multe modele de cardigane

Cardigan lung cu slituri laterale

Ce-mi place mie la hainele lungi (trenciuri, cardigane, camasi, pulovere), este ca imi ofera un boost de incredere, ma face sa ma simt puternica si matura. Nu ma pune sa iti explic mai bine, dar cred ca se trage de la bloggeritele care apar mereu intr-un cardigan lung, cu tocuri in picioare si arata wow.

Un cardigan inflorat cu despicaturi laterale merita sa iti completeze tinuta pe care ai ales sa o imbraci la un eveniment deosebit si la care ti-ai propus sa impresionezi pe toata lumea. Nu uita de accesorii!

Cardigan cu imprimeu floral

Vezi si alte cardigane de toamna

Cardigan alb cu flori marunte

Este preferatul meu. Imi place in mod special combinatia de culori, care ma duce cu gandul la cele mai frumoase peisaje rustice, dar si la plimbari vesele pe faleza din Mamaia.

Citește și:

Tinuta in care eu personal ma vad purtand acest superb cardigan inseamna: rochie scurta cu pliuri, sandale cu talpa joasa si palarie.

Cardigan cu imprimeu floral

Alege din aceste modele de cardigane

Cardigan negru cu imprimeu floral

Un cardigan elegant si racoros. De ce avem nevoie de el toamna?

Ti-am zis, s-au anuntat inca doua luni caniculare, asa ca o sa iti multumesti daca intr-o dimineata cu soare alegi sa porti un cardigan cu maneci trei sferturi si nu unul cu maneci lungi si gros.

Cardigan cu imprimeu floral

Vezi cardigane pentru orice stil


Cum ti se par noile modele de cardigan pentru toamna lui 2017? Nu scapa din vedere faptul ca si in sezonul care urmeaza se poarta kimono-ul, iar un cardigan tip kimono iti va asigura succesul in fata celor mai duri critici, cunoscuti sau nu.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Cozy Home

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.