Setari Cookie-uri

Rochii cu imprimeu exotic - poarta-le pentru un look chic!

Marturisesc ca in vara aceasta m-am indragostit de rochiile cu imprimeu exotic. In fiecare sezon mi se cam pune pata, iar idila de vara de acum este rochia cu print Jungle, tribal sau floral colorat, ce te trimite cu gandul la Bora Bora, Caraibe sau Mediterana.

Si pentru ca vacanta mea de vara va fi pe la inceput de toamna, mi-am ales deja cateva modele de rochii cu imprimeu exotic din care sa triez preferatele. Probabil se va intampla sa cumpar mai multe, daca nu cumva pe toate, asa cum se intampla mereu. Dar daca e vorba de iubire…

Rochii cu imprimeu exotic - perfecte la final de vacanta

Daca e vorba de iubirea pasionala pentru printurile exotice, nu dau inapoi! Sunt iremediabil indragostita de motivele florale agolemerate ce te trimit cu gandul la jungla, printre liane, frunze, vrejuri si ferigi.

Sunt indragostita si de rochiile cu pattern etno. Fie ca e vorba de motive tribale africane, fie ca sunt din America de Sud, sau din Asia, imprimeurile de pe “alta lume” m-au cucerit. Si cum sa fie altfel cand sunt atat de spectaculoase si nu mai ai nevoie decat de sandale sau papuci si chef de plaja sau de explorat noi destinatii?

Citește și:

Oricum se poarta o sumedenie de imprimeuri deosebite toamna aceasta.

Rochii cu print de vacanta Jungle mix

Rochii cu print de vacanta Jungle mix

Motivele florale exotice, colorate sunt in trend!

Exista ceva mai chic decat rochiile colorate intr-o zi de vara? Eu cred ca acesta este marele avantaj al nostru, al femeilor: faptul ca putem purta rochii flu-flu, colorate si pline de petale, frunze si alte frumuseti!

Imprimeurile florale cu flori mari ce amintesc de tusele stampelor japoneze sunt atat de chic! La fel si minunatele rochii cu imprimeu exotic si lungime maxi, pana in pamant. Daca mai sunt si cu umerii goi sau cu volane, si mai bine! Iar cand vine vorba de rochiile exotice ce amintesc de triburile mistice tahitiene si mai bine! Eu la un tablou de Gauguin ma gandesc cand vad o astfel de rochie. Si clar nu ma pot abtine!

Cele mai chic rochii cu imprimeu exotic

Descopera cele mai chic rochii cu imprimeu exotic

Citește și:

Poarta rochiile cu print exotic cu accesorii statement

Nu ma pot abtine nici cand vine vorba de rochii cu imprimeu exotic colorat, neon! Una dintre noutatile acestei veri: printurile aglomerate, in nuante acide, tari!

Ador aceste rochii pentru ca nu ai cum sa le porti altfel decat daca esti o tipa cu atitudine si adori accesoriile statement care te scot in evidenta!

Stil exotic cu accesorii ce ies in evidenta

Rochii cu print in stil exotic

Fie ca e vorba de flori, de insecte, de papagali sau alte pasari, de liane, frunze si flori din jungla, fie ca e vorba de rochii sscurte sau rochii maxi, nu voi rata ocazia sa port cele mai sexy rochii cu imprimeu exotic in aceasta vara!

Sursa foto front page – Jake Jackson/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.