Setari Cookie-uri

Pantaloni de firma sub 50 lei: 5 modele irezistibile

Alege din magazinele online pantaloni de firma la reducere cu care sa intampini toamna si sa te bucuri la orice ora de cele mai cool outfit-uri.

Odata cu instalarea toamnei in oras, isi fac loc treptat in garderoba noastra pantalonii lungi. Pentru inceput de sezon, care se anunta a fi unul extrem de calduros, inca putem opta pentru pantalonii tip culottes si cei vaporosi, lasand celelalte modele pentru zilele cu temperaturi scazute.

Modele irezistibile de pantaloni de firma la preturi si mai irezistibile gasim in outlet-urile online. Cateva click-uri plus cateva ore rabdare si pantalonii ajung in posesia noastra.

Ca sa iti faci o idee despre ce poti gasi la o scurta cautare online, am selectat cinci perechi de pantaloni de firma care sa-ti starneasca curiozitatea.

Pantaloni sport Stradivarius

Pantalonii sport au revenit de ceva timp in tendinte. Si nu au revenit doar ei, ci stilul sport din cap pana in picioare.

Daca vrei sa fii la moda in toamna asta, asorteaza perechea de pantaloni sport de la Stradivarius cu adidasi albi, tricou polo si jacheta sport.

Citește și:

Pantaloni sport

Pantaloni de firma ieftini

Pantaloni evazati Mango

Din cand in cand e bine sa iti mai lasi picioarele libere, fara sa mai fie sufocate de preferatii nostri blugi skinny. Iti recomand o pereche de pantaloni evazati.

Nu iti face griji ca sunt prea eleganti pentru stilul tau, pantalonii se pot imbraca atunci cand porti sandale joase, espadrile si tenisi.

Pantaloni evazati

Pantaloni de firma la reducere

Pantaloni culottes Stradivarius

Pantalonii culottes continua sa fie la putere si in sezonul ce urmeaza. Mie-mi plac de mor si chiar sunt pregatita sa fac toamna cu ei.

Pantalonii culottes sunt usor de introdus in tinute casual, office si elegante.

Esti libera sa ii combini cu incaltamintea in care te simti confortabil.

Pantaloni culottes

Modele de pantaloni ieftini

Blugi skinny Zara

Nu cred ca as fi putut sa scriu un material despre pantaloni si sa nu aduc in discutie blugii. Mai ales cand trebuie sa afle toata lumea ca in outlet-urile online se gasesc diferite modele de blugi sub 50 lei.

Citește și:

Si de firma, si ieftini. Ce altceva sa iti mai doresti? Recomandarea mea de astazi esti o pereche de blugi skinny albi.

Blugi skinny albi

Blugi de firma la reducere

Pantaloni vaporosi Stradivarius

Asa cum spuneam la inceputul materialului, pentru inceputul calduros de toamna, poti sa ai in vedere outfit-uri cu pantaloni vaporosi.

Pantalonii evazati cu imprimeu floral de la Stradivarius sunt ideali pentru tinutele de zi cu zi, dar si pentru cele cu care vrei sa impresionezi la o petrecere.

Pantaloni vaporosi cu imprimeu floral

Mai multe modele de pantaloni la reducere


Arunca si o privire peste materialul cu "Haine must have sub 100 lei in lichidare de stoc vara aceasta". S-ar putea sa te alegi cu mai mult decat te astepti!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Olesya Kuprina

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.