Setari Cookie-uri

6 imprimeuri pentru toamna-iarna 2017-2018

Nu am putea sa facem tranzitia catre sezonul viitor fara sa stim ce se poarta si ce haine vor fi in tendinte. Si nu putem sa simtim vibratia unui sezon, fara sa vorbim despre imprimeuri.

Patternurile si motivele decorative ale unui sezon spun multe despre stilul ce se poarta. Despre vibe-ul unui sezon. Despre povestea din spatele creatiilor designerilor.

Asa ca, am adunat la un loc cele mai reprezentative imprimeuri pentru toamna-iarna. Prezente in defilarile de la Paris, in prezentarile de moda de la Milano, pe catwalk-urile din New York sau in colectiile de la Londra, urmatoarele printuri sunt must-have!

Cele mai chic 6 imprimeuri pentru toamna

Fiecare sezon aduce ceva nou. Se poarta alte culori in toamna 2017. Se reinterpreteaza alte articole vestimentare, alte momente culturale sau ale perioade semnificative din moda.

Fiecare sezon aduce alte si alte texturi, alte si alte imprimeuri. Unele sunt specifice sezonului (de exemplu, printul floral este in general prezent in colectiile de primavara-vara) iar altele sunt de-a dreptul suprinzatoare (de exemplu, Polka Dots in iarna ce vine!). Descopera si mai multe imprimeuri pentru toamna-iarna, unele mai intuitive, altele mai socante!

Citește și:

Imprimeuri pentru toamna-iarna cu parfum folk

Motivele etnice sunt la mare cautare in sezonul viitor. De data aceasta, fascinatia designerilor s-a indreptat catre motivele etno europene (de sud, sud-est) sau Sud-Americane. Aceste printuri si broderii sunt pline de culoare, si se poarta din cap pana in picioare, cu accesorii colorate.

In toamna-iarna 2017-2018 se poarta bulinele

Printre cele mai chic imprimeuri pentru toamna-iarna se afla bulinele. Jucausele buline. Si iata, surpinzatoarele buline. Printul Polka Dots este de-a dreptul statement, intrucat se poarta dominant in tinute.

Giambattista Valli Paris Pre-Fall '17

Citește și:

A post shared by Giambattista Valli Official (@giambattistavalliparis) on

Printuri spatiale, galactice

Atunci cand nu le mai ajung motivele pamantene, designerii se indreapta catre alte planete. Pana acolo, propun imprimeuri spatiale, sau intergalactice, daca vrei.

@katyperry & #KristenStewart #CHANELHauteCouture #CHANELtower

A post shared by CHANEL (@chanelofficial) on

Imprimeurile de esarfa se poarta in sezonul viitor

Un alt imprimeu care m-a luat prin surprindere in toamna-iarna 2017-2018 este printul de esarfa. Desi a mai fost prezent si in sezoanele reci anterioare, acum este dominant. Daca in anii trecuti imprimeul de esarfa era prezent la bluze sau ca accent la accesorii, acum este propus in rochii maxi, flu-flu, ce te trimit cu gandul mai degraba la vara. Poarta-le in stil rafinat cu bijuterii pretioase si blana!

Citește și:

Animal print este din nou vedeta

Nici macar nu stiu daca animal-print-ul a disparut vreodata de pe catwalk.Printre cele mai prezente imprimeuri pentru toamna-iarna se numara si imprimeul leopard, propus alaturi de tonuri neutre, in gama de pamanturi – ocru, maro, nude.

Walk on the wild side. #AutumnLuxe

A post shared by Michael Kors (@michaelkors) on

Tesaturile cadrilate sunt IN

Ca de fiecare data, toamna-iarna vine cu patratele. Ecosezul sau tartanul nu lipsesc cand e vorba de sezonul rece. Poarta si tu haine cadrilate!

Eclectic allure – our new #FW17 campaign photographed by Charlotte Wales and starring #chloeGIRLS Birgit Kos and Luna Bijl The collection is now available for pre-order on chloe.com

Citește și:

A post shared by Chloé (@chloe) on

Si indiferent de ce imprimeu alegi in toamna-iarna, nu uita ca este un sezon eclectic, plin de rafinament si eleganta!

Sursa foto front page – Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.