Setari Cookie-uri

Modele de pantofi stiletto: poarta incaltaminte cu toc cui

Pantofii cu toc iti vor conferi intotdeauna un plus de eleganta, postura ladylike si o alura senzuala, fie ca ii porti la blugi, fie ca sunt accesoriile unei rochii de seara sexy.

Si tocmai pentru ca voi alege mereu modele de pantofi stiletto ca sa adaug un plus de sex-appeal tinutei mele, astazi va arat cateva piese de incaltaminte cu toc cui in tendinte. Dar si cateva modele de pantofi clasici, ce sunt usor de asortat si de adaptat la orice stil, indiferent de varsta!

Alege modele de pantofi stiletto luciosi

Atat in primavara-vara 2017 cat si sezonul viitor, toamna-iarna 2017-2018, se poarta incaltamintea din textura lucioasa.

Fie ca vorbim despre pantofi metalici cu toc, fie ca vorbim despre pantofi lacuiti cu toc, ambele variante se poarta. Daca aducem in ecuatie si tocul-cui inalt, tinuta este si mai sexy!

Aceste modele de pantofi stiletto din textura metalica sau glossy se potrivesc la tinute neutre office, la jeans si T-shirt si desigur, la rochii de seara, pretioase.

Alege modele de pantofi stiletto luciosi

Modele de pantofi stiletto luciosi

Citește și:

Stiletto din piele intoarsa sunt chic

Pantofii din piele intoarsa cu toc sunt si vor fi mereu o varianta clasica. Am ales deci cateva modele de pantofi stiletto din piele intoarsa pentru a asorta unor must-have-uri de toamna precum camasi cu imprimeu, rochii cu buline sau rochii, bluze si fuste cu imprimeu de esarfa.

Poti alege variante de pantofi negri, daca iti doresti optiuni neutre, clasice. Poti purta pantofi cu toc visinii sau burgundy pentru un look rafinat, pretios. Si poti purta stiletto galben-mustar daca esti o femeie curajoasa, indrazneata.

Stiletto din piele intoarsa sunt chic

Vezi acesti stiletto din piele intoarsa

Pantofii cu toc colorati sunt atat de hot!

Si apropo de indrazneala, nu puteam vorbi despre modele de pantofi stiletto, fara sa aducem in discutie pantofii colorati.

Pantofii rosii cu toc, sau pantofii in nuante acide, ori incaltaminte in tonuri pastelate sunt variante ce te vor scoate in evidenta.

Citește și:

Pantofii cu toc colorati sunt atat de hot!

Vezi modele de pantofi cu toc colorati

Eu aleg sa port pantofii rosii cu blugi, pentru ca imi place contrastul dintre cele doua nuante. Culorile tari mi se par potrivite pentru tinute office in nuante neutre. Si in acest sezon voi alege sa cumpar si o pereche de pantofi pastelati, pe care ii gasesc de-a dreptul sarmanti.

Sursa foto front page – Alex Iby/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.