Setari Cookie-uri

Haine cu buline: cumpara-le de acum, la reduceri, sa le porti in toamna-iarna

Desi nu pare de sezon, imprimeul cu buline este mare vedeta in toamna-iarna 2017-2018. Asa ca, am cautat cele mai chic haine cu buline pe care sa le cumperi acum la reduceri si sa le asortezi in sezonul rece.

Polka Dots: pana si denumirea este jucausa, ludica. Cu chef de joaca. Asa sunt si bulinele. Insa, in toamna ce vine imprimeul cu buline reuseste sa fie serios si elegant.

Propus de designeri in piese vestimentare dominante – pantaloni lungi, fuste midi, rochii, bluze, camasi – imprimeul cu buline este must-have. Asa ca am ales de pe acum haine cu buline in trendurile toamnei, la cele mai bune preturi:

Polka dots alb-negru

Bluzele si camasile albe nu mai sunt ce-au fost. Camasa clasica alba devine mai interesanta in toamna-iarna 2017-2018 cu ajutorul bulinelor.

Insa alb-negru nu se poarta doar la bluze si topuri ori camasi, ci si la rochii ori pantaloni, paltoane, sacouri, jachete si accesorii. Va fi probabil primul sezon in care nimeni nu-ti va zice nimic ca porti buline si la birou.

Se poarta hainele cu buline negre

Vezi alte haine cu buline negre

Haine cu buline colorate

Nu te gandi ca toamna-iarna 2017-2018 este un sezon monoton sau doar in nuante neutre. Se poarta si imprimeurile cu buline colorate.

Citește și:

Poti alege haine cu buline colorate daca vrei sa aduci aminte de influentele retro ale anilor ’60-’70. Fie in nuante puternice, fie in tonuri pastelate, fie de aceeasi dimensiune, fie intr-un mix de buline mari si buline mici, tinutele cu Polka Dots colorate sunt perfecte pentru zilele de toamna sau de iarna.

Alege imprimeuri Polka Dots colorate

Vezi haine in imprimeuri Polka Dots colorate

Imprimeu cu buline albe

Se poarta si varianta inversa bulinelor clasice alb-negru. Adica buline albe pe fundal inchis la culoare – gri antracit, bleumarin, negru sau culori tari ori pasteluri.

Poti alege atat haine cu buline mari, cat si haine cu buline mici, tip picatele, atat timp cat le lasi sa fie vedeta tinutei tale.

haine chic in buline alb-negru

Vezi haine chic in buline alb-negru

De altfel, toate piesele vestimentare – ca e vorba de haine sau accesorii – cu imprimeu imbulinat trebuie sa fie lasate in splendoarea lor, sa fie centrul atentiei in tinuta ta. Combina-le si sport, casual dar si office sau chiar pretios cu blanuri si texturi stralucitoare.

Citește și:

Sursa foto front page – Jonas Svidras/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.