Setari Cookie-uri

Modele de fuste midi: cum le porti in functie de silueta

Una dintre cele mai elegante tendinte pentru primavara-vara 2017 este lungimea midi. Se poarta pantalonii midi. Se poarta jeansii crop. Se poarta rochiile office si de ocazie midi. Se poarta fustele midi. Si totul intr-o cat se poate de rafinata, feminina si sexy eleganta.

Si pentru ca mai e din primavara si mai avem toata vara la dispozitie, azi vorbim despre fustele midi, atat de stilate si atat de versatile.

Vorbim despre fuste midi office. Despre fuste midi conice. Despre modele de fuste midi largi, croite clos sau lalea, fluide, de vara. Vorbim despre fuste midi cu volane, elegante, sexy si pretioase. Dar mai ales, vorbim despre fusta midi adecvata fiecarei siluete.

Lungimea midi nu este tocmai flatanta – de cele mai multe ori nu se recomanda sa porti fusta midi sau rochie midi daca esti mica de statura. Fusta midi poate fi “de ajutor” si in a lasa impresia ca esti mai mica de statura si mai plinuta decat esti de fapt.

Cu atat mai mult daca nu stii sa alegi modelul de fusta pentru tipologia corpului tau. Iata, deci, cum sa porti modelele de fuste midi in tendintele pentru primavara-vara 2017, in functie de silueta ta:

Citește și:

Fusta midi pentru silueta mar

Pentru abdomen pronuntat, alege un model de fusta midi conica. Altfel spus, daca ai burtica, alege o fusta croita drept sau care se ingusteaza catre genunchi. In general, femeile cu silueta mar au picioarele subtiri, asa ca o fusta conica midi nu va face altceva decat sa iti accentueze calitatile.

Acest model de fusta conica cu volan la tiv este o piesa must-have pentru primavara-vara 2017. Si asta pentru ca acest model de fusta era pe val in anii ’80. Asa ca, alege o astfel de croiala, cu un detaliu ce atrage atentia.

Frumusetea unei fuste-creion midi este ca se potriveste si in tinute casual si in tinutele office sau de ocazie. Foarte important: daca ai burtica sau esti mai lata in zona abdomenului, poarta fusta ingusta cu pantofi cu toc inalt si un top cambrat, tocmai pentru a crea impresia de talie.

Citește și:

Fusta midi pentru silueta mar

Fusta midi conica pentru femeile plinute

Fusta midi pentru femeile filiforme

Daca vrei sa iti rotunjesti formele, alege o fusta midi cu volane tocmai pentru ca adauga volum. Astfel vei deveni o femeie cu forme.

Iar volanele sunt foarte chic in acest sezon. Se poarta rochiile lungi cu volane. Se poarta bluzele cu volane la decolteul lasat pe umeri. Se poarta camasile cu volane asimetrice. Se poarta chiar si sandalele cu toc si cu volane!

Iar fusta midi cu volane este atat de sexy! Poart-o la birou cu o camasa alba, clasica si pantofi cu toc stiletto. Combin-o cu un T-shirt, un colier-statement, masiv cu pietre si cu pantofi-sport sau flats, in tinute casual. Si desigur, poarta fusta midi cu volane in tinuta de seara, de cocktail sau de ocazie.

Daca alegi acest model de fusta nude, cauta inspiratie la colectia de primavara-vara 2017 Prada. Poart-o ton pe ton cu bluza nude, cambrata sau chiar tip helanca, mulata. Adauga sandale cu toc kitten negre. Vei fi o aparitie!

Citește și:

O alta croiala care te avantajeaza este fusta midi Cargo, cu buzunare exact in zona soldurilor si a coapselor, deci vor crea impresia de silueta-clepsidra.

Fusta conica pentru femei slabe

Fusta cu volane te face sa pari cu forme

Fusta midi larga pentru silueta androgina

Daca ai spatele si umerii lati iar bazinul ingust, alege o fusta midi croita clos tocmai in ideea de a adauga volum in zona soldurilor.

Femeile cu silueta androgina, atletica, tind sa aiba soldurile inguste astfel o fusta cu croiala feminina face minuni. Si in plus croiala evazata a fustei midi clos echilibreaza perfect zona umerilor si a spatelui lat in cazul acestei siluete.

Alege o fusta midi cu imprimeu, tocmai pentru ca va fi piesa dominanta cu siguranta. O astfel de fusta clos cu imprimeu va atrage atentia in zona aceea, si cumva in zona taliei. Exact ceea ce ai nevoie, pentru ca se va crea impresia de talie subtire, feminina si de solduri ample.

Citește și:

Neaparat poarta sandale cu toc daca ai silueta androgina. Tocmai pentru ca la capitolul silueta atletica stai bine, nu opta pentru pantofi-sport sau flats. Ci adauga sandale cu platforma sau sandale cu tocul gros,daca nu esti fan tocuri stiletto.

Fusta midi larga pentru silueta androgina

Daca ai corpul atletic, alege o fusta midi clos

Oricare ar fi silueta ta, alege pentru aceasta vara o fusta midi. Fie ca este o croiala conica, fie ca e o fusta clos, larga, cu tenta retro, fie ca optezi pentru un model de fusta cu volane. Fusta midi e sexy dar eleganta. Si e perfecta atat in tinute office cat si casual, chiar sport sau la un party.

Sursa foto front page – Jacob Ufkes - Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.