Setari Cookie-uri

Ce pastrezi in garderoba de toamna: 6 modele de pantofi care raman in tendinte

Sigur, abia asteptam un sezon nou ca sa alegem alte si alte haine si accesorii. Insa, odata cu venirea unui sezon nou, vin si motive de bucurie dar si motive de cheltuit.

Pentru fashionistele care isi doresc sa fie in tendinte, fara sa goleasca contul bancar, am ales 6 modele de pantofi, ghete, botine, cizme ce se vor purta in toamna-iarna 2017-2018.

Mai mult de atat, am ales incaltaminte ce se regaseste in trendurile sezoanelor anterioare si care vor fi prezente si in garderoba de toamna.

Descopera mai jos ce pastrezi in garderoba de toamna in materie de pantofi. Descopera care este incaltamintea in tendinte pentru toamna-iarna 2017-2018.

Garderoba de toamna trebuie sa contina pantofi cu aplicatii pretioase

Toamna-iarna 2017-2018 este un sezon pretios. Insa acest pretios este purtat firesc, natural. Se poarta casmirul cum se poarta tricotul. Se poarta matasea cum se poarta denimul.

Si asta se vede si la incaltaminte. Pantofii flats, pantofii cu toc sau pums ori botinele stralucitoare sau cu aplicatii pretioase (pietre, de exemplu) sunt propuse alaturi de mantouri din stofa, alaturi de colanti cu sclipici sau tesaturi pline – tricotaje, paltoane.

Citește și:

Alege incaltaminte argintie si cu aplicatii pretioase

Vezi incaltaminte argintie si cu aplicatii pretioase


Raman din vara si cizmele cowboy style

Botinele si cizmele cowboy sunt deja in trend de cateva sezoane. Ei bine, stilul cowboy inspirat de westernuri ramane si in garderoba de toamna.

Insa este prezent alaturi de pantaloni eleganti, la dunga, sau alaturi de blugi cu broderie, intr-un mix country urban. Noutatea este poate in cizme lungi, peste gambe, cu calapod de cowboy boot.

Se poarta cizmele si botine stil cowboy

Urmareste cizme si botine stil cowboy


Se poarta logo la vedere

Moschino, Balenciaga sau Dolce & Gabbana sunt doar cativa designeri ce au creat pentru toamna-iarna 2017-2018 botine, stiletto sau cizme cu logo la vedere.

Trendul kitsch cu logo “in your face” continua din primavara-vara, si de data aceasta scrisurile si graffit-urile de pe incaltaminte acompaniind tinute la fel de pop culture. Mandria de a purta pantofi de designer devine trend major in sezonul rece ce urmeaza.

Citește și:

Alege pantofi cu logo celebru

Alege pantofi cu logo celebru


Pastreaza sandalele stralucitoare in garderoba de toamna

Sandale fine cu toc inalt. Sandale cu barete pe glezna. Sandale cu barete fina, ce nu ies in evidenta in ceea ce priveste calapodul. Dar care fura privirea cand vine vorba de textura.

Pastreaza in garderoba de toamna sandalele pretioase cu sclipici, aplicatii cu pietre sau cristale. Pastreaza din vara sandalele cu glitter si poarta-le si in sezonul rece alaturi de ciorapi la fel de sclipitori: sosete cu pietre, colanti cu lurex, dresuri sau pantaloni cu glitter.

Alege sandale sclipitoare si poarta-le cu sosete

Vezi sandale sclipitoare si poarta-le cu sosete

Vezi sosete si ciorapi interesanti de purtat cu sandale


In toamna-iarna 2017-2018 se poarta cizmele rosii

Au inceput timid iarna trecuta. Si au inceput mai degraba cu variante mai cuminti, mai elegante de rosu-burgundy sau visina putreda. Daca insa ai fost curajoasa de atunci si ti-ai cumparat cizme rosii bine ai facut!

Citește și:

Vorbim despre rosu intens, despre rosu aprins, rosu lucios, si mai mult, rosu prezent in cantitati mari. In aceasta toamna si iarna ce urmeaza se poarta cizmele rosii peste coapse, alaturi de rochii fluide, vaporoase ce amintesc mai degraba de vara.

Cizmele si botinele rosii sunt must-have!

Vezi cizme si botine rosii must-have!


Incaltamintea alba este must have si in sezonul rece

All White se refera si la zapada iernii si la haine dar si la incaltaminte cand vine vorba de sezonul rece ce vine.

Pastreaza pentru garderoba de toamna tot ce inseamna incaltaminte alba. Si daca esti cu adevarat curajoasa, ia-ti o pereche de cizme albe, cu toc. Poate chiar un motiv texturat sau cu pattern imprimat.

Alege incaltaminte alba la iarna

Alege incaltaminte alba la iarna


Alege pentru toamna-iarna 2017-2018 tinute interesante, firesti dar pretioase, feminine sau contrastante, retro, dar cu aer actual, urban. Si pastreaza din sezoanele trecute in garderoba de toamna tot ce ce incadreaza in stilurile amintite mai sus.

Citește și:

Sursa foto front page – Drew Graham/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.