Setari Cookie-uri

Tinute pentru profesoare cool: cum sa arati bine la catedra

Am pregatit un material pentru toate doamnele si domnisoarele profesoare care isi dau intalnire zi de zi cu elevii si care vor sa fie pentru acestia nu doar cele care predau romana si istoria, ci si un exemplu de eleganta si stil.

De vreun an de zile ma tot intreb: "de ce nu m-am facut eu invatatoare?". Am terminat Liceul Pedagogic si as fi putut cu usurinta sa intru in domeniu, imi plac copiii si consider ca am rabdare cu ei, plus ca programul profesorilor este extrem de motivant: daca predai claselor 0-4, ai sanse sa termini cursurile cel tarziu la ora 13:00, iar cand vine vorba de zile libere si vacante, te bucuri din plin de acestea mai mult decat orice alt angajat.

Deci da, mi-ar fi placut sa fiu invatatoare, doar ca pasiunea pentru muzica si jurnalism a fost mai puternica si m-a urmarit in fiecare zi.

Cu gandul la "ce profesoara cool as fi fost", m-am lasat dusa de val si mi-am imaginat cateva tinute moderne pe care le-as fi purtat si pe care tu, doamna/domnisoara profesoara, poti sa ti le achizitionezi si sa le imbraci incepand chiar de maine.

Citește și:

Tinuta pentru profesoara tanara

Tinuta din imaginea alaturata este, fara doar si poate, o tinuta pentru profesoarele tinere si cool. Da, este posibil sa fii confundata cu o eleva, dar asta nu mai mira pe nimeni. Multe dintre elevele de azi sunt demult cu un pas inaintea profesorilor, fizic vorbind.

Puloverul oversize, pantalonii tip culottes si botinele mustar formeaza o tinuta perfecta de toamna. Iti recomand sa le pregatesti elevilor tai o lectie usoara pentru ziua in care te vei prezenta asa in fata lor, pentru ca nu se vor putea concentra la altceva decat la cat de cool este profesoara lor.

Tinuta pentru profesoara tanara

Alege alta tinuta de profesoara

Tinuta smart casual pentru profesoare

De mica am ramas cu impresia ca o invatatoare sau o profesoara trebuie sa se imbrace in fusta si sa poarte pantofi cu toc. Asa se imbracau toate pe vremea mea, mai putin profesoara de matematica si cea de educatie fizica.

Citește și:

Sunt intru totul de acord cu purtatul fustei, dar incurajez si tinutele cu pantaloni skinny, atata timp cat sunt combinate cu camasi sau bluze elegante.

Pentru toamna, tinuta se completeaza cu cardigan si ghete cu toc.

Tinuta smart casual pentru profesoare

Lasa-te inspirata de alte tinute

Camasa asimetrica pentru profesoare

Daca vrei sa fii o profesoara cool, atunci trebuie sa fii in pas cu moda. Astfel, camasa nu are voie sa fie o camasa clasica, ci se va inlocui cu camasa oversize sau asimetrica.

In partea de jos adauga-i fusta creion si pantofi cu toc sau blugi si pantofi oxford.

Este o tinuta care o sa le distraga atentia elevilor de la catalogul pe care il tii in mana drept accesoriu atunci cand intri pe usa.

Camasa asimetrica

Vezi oferta de haine office

Rochie eleganta pentru profesoare

Cele mai dure profesoare ale mele purtau rochii. Aproape ca mi-era si greu sa le privesc cu suparare cand le vedeam atat de elegante si de frumoase.

Citește și:

Prin urmare, fie ca esti sau nu o profesoara exigenta, arata-le elevilor intotdeauna si latura ta dulce. Ai fost si tu eleva, nu uita!

Opteaza pentru o rochie midi in clos care ascunde orice urma de negativitate si te pune intr-o lumina calda, placuta.

Rochie eleganta pentru profesoare

Alege piese office pentru tinute moderne


Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Gearstd

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.