Setari Cookie-uri

Esarfe pentru orice tinuta. Revigoreaza-ti outfitul!

Esarfe pentru orice tinuta... Ma bucur ca exista. Ma bucur ca cineva se gandeste la fiecare categorie de femei si creaza accesorii pentru orice stil, pentru orice preferinta. Acum hai sa ne bucuram impreuna de aceste modele de esarfe care ne vor face toamna mai calduroasa si outfit-urile mai chic.

Nu obisnuiesc sa port esarfa, insa ii inteleg rostul. Esarfa este acel accesoriu vestimentar la care apelezi cand vrei sa oferi o alta infatisare tinutei pe care o porti sau atunci cand gatul tau are nevoie de protectie impotriva frigului. De asemenea, esarfa este cea pe care o folosesti fie sa o pui in jurul gatului sau pe umeri, fie pe cap.

Esarfe din materiale fine si esarfe de toamna

Esarfele sunt foarte usor de combinat intr-o tinuta, trebuie doar sa tii cont de materialul din care sunt confectionate. Daca avem o esarfa de matase sau din orice alt material fluid, este recomandat sa o porti cu o camasa, un trenci, o rochie sau pantaloni eleganti. E si normal ca un material precum matasea sa merite cea mai frumoasa si eleganta tinuta.

In schimb, pentru ca este toamna si ne asteptam in orice moment sa vina ploile si sa scada temperaturile, vom avea nevoie de o esarfa calduroasa, din melange de lana, bumbac sau tricotata. Si aici poti opta pentru o tinuta eleganta, dar la fel de bine poti sa combini cu o tinuta casual-sport. Plus ca, fiind dintr-un material mai gros, daca ploaia te-a luat prin surprindere, desfa esarfa supradimensionata si infasoara-ti parul in ea.

Citește și:

Esarfe din material vaporos cu imprimeuri

Pentru ca moda are calitati terapeutice, alege culoarea esarfei in functie de personalitatea pe care o ai. Esarfa rosie este pentru femeile pasionale, puternice si optimiste, esarfa galbena se potriveste femeilor pozitive, luminoase, cea verde pune in valoarea latura agera si puternica a unei femei, iar cea roz este pentru romantice.

Dar de ce sa nu alegi o esarfa multicolora? Sau o esarfa cu imprimeuri vibrante, imprimeuri haioase si chiar mesaje imprimate. Orice iti aduce bunadispozitie si te face sa te simti deosebita este binevenit in garderoba.

Esarfe

Esarfa vaporoasa Desigual Esarfa circulara cu imprimeu Esarfa neagra cu print

Cel mai bine, zic eu, este sa pastrezi in geanta o esarfa din material fluid, pentru orice eventualitate, iar pentru la locul de munca si acasa tine la vedere o esarfa supradimensionata pentru zilele racoroase. O sa vina o zi in care esarfa chiar o sa iti fie de folos, asta in cazul in care nu te numeri deja printre colectionarele de esarfe.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Sergey Zapotylok

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.