Setari Cookie-uri

Jachete parka subtiri de toamna: fii cool indiferent de vreme!

Ai nevoie de o jacheta parka daca vrei sa te bucuri ca un copil de ploaia rece de toamna. Alege un model simplu sau cu aplicatii, impermeabil si cu gluga, care iti completeaza stilul. Fii vedeta toamnei 2017 fara sa depui efort!

De mai bine de un an de zile am dezvoltat o pasiune nebuna pentru jachetele parka. Mi se pare ca nicio alta jacheta sau geaca nu este mai in masura sa ma protejeze de ploaie si de vant cum este o astfel de jacheta. Daca mai am si un model cu gluga, buzunare si impermeabil, atunci chiar nu am de ce sa ma mai plang. Sunt complet multumita.

Pentru toamna 2017, magazinele online pun la dispozitie zeci de modele parka pentru toate stilurile si gusturile. Am selectat pentru tine cateva dintre ele:

Jacheta parka army

Stilul army pare sa fie un stil care nu se demodeaza. Asadar, daca crezi ca este prea tarziu sa ai si tu jacheta ta army, te inseli.

Pentru toamna asta am gasit eu modelul perfect: jacheta parka verde militar cu detalii decorative.

Jacheta are gluga si vine in completarea tinutelor casual, atunci cand te grabesti sa pleci de acasa si nu ai timp sa gasesti o tinuta sofisticata, asa cum iti sta in fire.

Citește și:

Jacheta parka army

Modele de jachete parka

Jacheta parka scurta

Eu personal prefer jachetele lungi, pentru ca atunci cand ploua si bate vantul, ajung mereu la destinatie uda din cap pana in picioare.

In ciuda acestui fapt, sunt constienta ca unele outfit-uri cer obligatoriu o jacheta scurta, asa ca iata un alt model de jacheta parka scurta pentru toamna.

Jacheta parka in nuanta maro nisip este prevazuta cu gluga si buzunare exterioare mari. Geanta care i se potriveste este de fapt un rucsac de dimensiune medie.

Jacheta parka subtire

Vezi oferta de jacheta parka

Jacheta parka cu margele

Cum anul asta a fost si continua sa fie la mare cautare hainele cu aplicatii, am cautat special o jacheta parka in tendinte.

Am dat peste un model kaki cu margele albe aplicate in partea de sus si talie marcata cu siret pentru ajustare.

Jacheta parka cu margele este un un articol vestimentar casual ce poate fi introdus in aceeasi combinatie cu blugi skinny si bocanci sau ghete joase.

Citește și:

Jacheta parka cu margele

Jachete parka cu aplicatii

Jacheta parka impermeabila

Jacheta perfecta de toamna este clar cea impermeabila. O gasim si in modelul parka, gri cu imprimeu floral.

Jacheta este prevazuta cu gluga, exact ce ne trebuie intr-o zi cu ploaie si vant, cand tot ce ne dorim este sa ajungem la birou sau la intalnire cu parul asa cum l-am coafat inainte sa plecam de acasa.

Jacheta parca impermeabila este o piesa vestimentara care completeaza cu succes atat tinutele casual si smart casual, cat si pe cele elegante de toamna.

Jacheta parka impermeabila

Alege o alta jacheta impermeabila


Pentru o toamna de poveste, vezi si: "10 tinute casual de toamna: inspira-te de la vedete!"

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Poprotskiy Alexey

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.