Setari Cookie-uri

10 tinute casual de toamna: inspira-te de la vedete!

Toamna-iarna 2017-2018 este un sezon al modei functionale. Al modei care, pe langa estetic, are o puternica componenta utila. Si ce este mai functional si confortabil ca o tinuta casual?

Daca te gandesti ca tinutele casual de toamna sunt monotone sau fade, sa stii ca nici pe departe. Sunt presarate cu texturi surprinzatoare, imprimeuri chic, culori rafinate si influente atat de eclectice incat te vei simti coplesita de alegeri.

10 tinute casual de toamna purtate de cele mai populare vedete de la Hollywood

Ca sa-ti fie treaba ceva mai usoara, am ales cateva tinute casual de toamna din care sa te inspiri pentru alegerea hainelor, accesoriilor, bijuteriilor si pantofilor ce vor fi la moda.

Cum se poarta blugii, ce tricotaje sunt la moda la toamna, ce printuri sa alegi, ce materiale ies in evidenta, cum poti adapta stilul casual la birou ori in outfitul elegant & more:

Citește și:

Sarah Hyland poarta buline

Unul dintre cele mai prezente imprimeuri in tendintele pentru toamna-iarna este jucausul Polka Dots.

Poti purta buline din cap pana in picioare, poti alege piese vestimentare dominainte imbulinate sau poti alege imprimeul cu buline ca accent in tinuta casual din aceasta toamna.

Poarta o tinuta casual de toamna ladylike, a la Nina Dobrev

Probabil cea mai frumoasa si eleganta varianta de tinuta casual a sezonului rece: rochia midi ladylike.

Poti adapta acest gen de tinuta feminina atat la birou cat si in tinuta de zi cu zi, chiar si la un eveniment de zi, de tip cocktail sau intalnire de afaceri. Daca vrei sa cumperi inteligent, alege tinute casual de toamna versatile!

Citește și:

💋 @RalphLauren #HarpersBazaar

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on

Nu uita de tricotajele pufoase

Este sezonul puloverelor si cardiganelor ample. Este sezonul pieselor de knitwear pufoase. Si nu putem vorbi despre tinute casual de toamna, fara sa vorbim despre perechea potrivita pentru jeans: o helanca supradimensionata sau un pulover oversize ori un cardigan maxi.

Evergreen 💚 #repeatcashmere #cashmere #fashion #FW2017

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen) on

Alege tinute de inspiratie retro

Putina inspiratie ladylike din anii ’60. Ceva accente glamour din anii ’20. Ceva culoare puternica din anii ’80. Cateva tuse puternice din imprimeurile zgomotoase ale anilor ’90.

Toate se amesteca, rezultand un stil retro foarte chic! Poti purta o tinuta casual retro, inspirandu-te din colectia Victoria Beckham: fusta midi, pulover pe gat si manusi lungi de piele.

Citește și:

Abstract geometric prints. #VBAW17 available to pre-order now at my website x VB victoriabeckham.com #VBDoverSt #VBHongKong

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Tinuta ta casual poate fi pretioasa cu o rochie midi feminina, fluida

Trebuie sa vorbim si despre variantele rafinate de tinute casual de toamna-iarna. Rochia purtata de Kate Bosworth poate fi purtata la un eveniment cu stiletto pretiosi, dar si casual, cu o pereche de pantofi cu toc kitten.

ROCHAS head to toe... (those shoes 😻) #Upfronts #TheLongRoadHome @natgeo

A post shared by Kate Bosworth (@katebosworth) on

Umerii accentuati, pantaloni la dunga pentru un look de business woman

Aceasta este probabil tinuta mea preferata! Din mult motive. Pentru ca este un ton in ton reusit, delicat, rafinat. Pentru ca este un stil minimal, deloc plictisitor.

Citește și:

Nu in ultimul rand, pentru ca este genul de tinuta versatila, atat de usor de adaptat la birou, in mixuri casual, ba chiar si la un restaurant pretios si pretentios.

💚

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Poarta tinute casual de toamna in stil sporty

Sigur, outfit-ul anterior a fost elegant, insa alege si tinute casual de toamna tineresti, pline de culoare, cu vibe fresh.

Inspira-te din tinuta purtata de Emma Roberts: o jacheta sporty chic de tip Bomber arata perfect alaturi de fuste si rochii flu-flu, inflorate sau cu imprimeu etno (alte piese trendy in seoznul viitor).

#throwbackthursday ❌⭕️

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts) on

Diane Kruger poarta motivele colorate de esarfa

Daca tot vorbim despre printuri, nu putem trece peste unul dintre cele mai surprinzatoare imprimeuri ale sezonului: imprimeul de esarfa.

Citește și:

Tinutele casual de toamna pot fi eclectice, bogate. Pot fi exuberante! Iar acest gen de imprimeu este accentul de care un outfit indraznet are nevoie.

Don't wanna leave ❤️🦋

A post shared by Diane Kruger (@dianekruger) on

Fuste midi, si carouri pentru un look elegant de toamna

In toamna-iarna 2017-2018 se poarta si carourile. O varianta de tinute cu haine cadrilate este eleganta, feminina si nu in ultimul rand, sofisticata.

Thank you @michaelkors for another epic day. Love always, Cruella 👠🖤⚪️⚫️⚪️🖤👠

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Tinutele casual all denim sunt chic la toamna

Nu exista ceva mai casual ca blugii! Cu atat mai mult, tinutele cu jeans la patrat! Adica cu jeans din cap pana in picioare!

Tinutele casual de toamna cu jeans si camasa de jeans pot fi elegante, desi aduc aminte de mixurile anilor ’80-’90. Inspira-te din outfit-ul lui Gigi Hadid si poti transforma total un mix casual intr-unul casual interesant.

Citește și:

Ideea acestui material a fost simpla: sa indraznesti sa porti tinute casual de toamna cu ceva in plus. Cu texturi ce ies in evidenta. Cu accente interesante, pretioase, chiar. Indrazneste sa faci din casual WOW in toamna-iarna 2017-2018.

Sursa foto front page – Daria Litvinova/Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.