Setari Cookie-uri

Modele de sosete dragute pentru sezonul rece

Cand afara sunt sub 20 de grade, imi place sa umblu prin casa imbracata intr-o camasa de noapte din satin, cu un capot calduros pe deasupra si o pereche de sosete pufoase in picioare. Sa fac maraton de filme si sa beau mult ceai.

Este nevoie de un material cu si despre sosete? Este. De ce? Pentru ca a fi fashionista inseamna sa fii atenta pana si la cel mai mic detaliu al vestimentatiei tale si nu numai.

O fashionista adevarata nu vrea sa arate bine doar atunci cand merge la evenimente sau la job, ci si atunci cand sta singura acasa. Sa iti placa de tine intr-o zi obisnuita petrecuta acasa, sa mirosi frumos si sa ai tenul curat, iti asigura o stare de spirit excelenta, moment in care iti vei da seama ca nu ai nevoie de nimeni si nimic ca sa te simti bine, ci doar de tine.

Sosete calduroase si pufoase pentru sezonul rece

Spre exemplu, ca sa ma simt bine in sezonul rece, cand petrec mult mai mult timp in apartament decat in celelalte sezoane, imi selectez cu atentie hainele de casa. Daca atunci cand locuiam cu familia ma infofoleam in cea mai groasa pijama si nu imi pasa cum arat, acum ca stau cu iubitul meu incerc sa ma pastrez cat mai sexy.

Citește și:

Mi-am achizitionat cateva camasi si rochite de noapte, am un halat pufos cu care ma acopar cand ma dau jos din pat, iar in picioare, pentru ca uneori nu am chef sa stau sa ma incalt si sa ma descalt mereu de papuci, port o pereche de sosete flausate, ca cele din imagine.

Sosete calduroase si pufoase pentru sezonul rece

Sosete pufoase cu stele Sosete pufoase roz

Modele dragute de sosete pentru sezonul rece

Insa sosetele pentru sezonul rece nu sunt doar pentru stat acasa. Noi, cele care suferim de picioare inghetate desi avem cizme imblanite, cautam si sosete calduroase pentru incaltaminte. Aici vin in ajutorul nostru sosetele inalte din bumbac sau lana.

Din fericire, in jurul meu vad tot mai multe persoane care isi lasa la vedere sosetele, iar modelele sunt printre cele mai dragute. Sosete cu buline, sosete cu animalute si pasari, sosete cu mesaje, sosete multicolore. Ti-e mai mare dragul sa le porti.

Citește și:

In topul preferintelor mai sunt si sosetele cu talpa antiderapanta, pentru ca in graba spre baie sau bucatarie s-ar putea sa avem un incident neplacut care sa lase urme.

Sosete modele dragute

Sosete in dungi Set trei perechi de sosete Sosete cu talpa efect amortizare

Si acum... spune-mi ce sosete porti ca sa-ti spun cine esti. Ce zici de asta?

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By g-stockstudio

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.