Setari Cookie-uri

Halate de baie super calduroase si pufoase

Halatele de baie sunt subestimate! Cel putin asa cred eu pentru ca prea putine sunt luate in considerare pentru a rasfata pe cineva drag. Eu am gasit patru modele de halate pufoase si calduroase care merita luate in considerare pentru sesiuni de confort si relaxare chiar in linistea caminului.

Nimic nu se compara cu o zi libera petrecuta in casa, cand termometrele indica temperaturi cu minus grade, iar noi ne facem planuri pentru citit sau urmarit seriale in timp ce ne rasfatam intr-un halat pufos si super calduros. Sau o seara petrecuta in compania celor mai bune prietene, cu multe rasete, secrete dezvaluite si amintiri dulci stiute doar de voi.

Pentru astfel de momente, am cautat cu drag si cu entuziasm cele mai dragalase modele de halate de baie, care sa ne faca diminetile si noptile racoroase mai usor de suportat.

M-am concentrat mai degraba pe modele de capoate din materiale textile groase care sa arate minunat, dar sa isi faca treaba si sa te fereasca de raceli si gripe. Sunt fix acele produse care se potrivesc nemaipomenit cu o ceasca de ceai sau cu ciocolata calda, pe care persoana le poarta cu jovialitate si incantare. Mi-au placut acestea si pentru ca, intr-un fel sau altfel, imi amintesc de copilarie si ma fac sa imi fie dor sa ma refugiez de griji si probleme intr-un coltisor doar de mine stiut, sa ma las imbratisata de delicatetea materialului din care sunt confectionate. Am gasit asa:

Citește și:

👉 Halate de baie cu aspect plusat
👉 Halate de baie din material calduros
👉 Halate de baie pufoase
👉 Halate de baie cu gluga

Halate de baie cu aspect plusat

Halatele de baie plusate vor fi intotdeauna pe primul loc in topul preferintelor. In primul rand pentru ca sunt super confortabile si pentru ca te fac sa te simti extraordinar dupa ce le lasi sa te protejeze dupa un dus nu chiar fierbinte.

Chiar daca sunt doar pana la genunchi, aceste tipuri de halate iti vor asigura caldura necesara, dar si o stare de bine extraordinara atata timp cat le vei tine pe tine. Acestea sunt remarcabile pentru aspecul ala fain plusat, care ma duce cu gandul la jucariile de plus - naive si colorate. Cam cum ar trebui sa fie si orele de dupa programul de munca, cand nu vrem decat sa ne linistim si sa ne detasam de probleme. Si daca un halat poate face asta, atunci cu siguranta ca unul plusat ar fi cea mai buna optiune.

Citește și:

    Halate de baie cu aspect plusat

    Vezi detalii

    Halate de baie din material calduros

    Ce spui de o petrecere cu prietenele tale in... halate de baie? Sa uitam de celebra petrecere in pijamale si sa organizam una cu totul si cu totul deosebita in halate pufoase. Va faceti unghiile, incercati noi secrete de machiaj si noi coafuri, beti vin fiert si stati la povesti cat e seara de lunga.

    Un halat din material calduros si confortabil, fara decoratiuni stridente si in nuante energice, va va da tuturor o doza de calm. Fiind catifelat la atingere si confectionat din tesatura simpatica si moale, ar putea deveni cu siguranta micul tau secret pentru relaxare dupa baie. Inchiderea este cu un cordon lat din talie si partile laterale sunt prevazute cu buzunare practice.

    Halate de baie din material calduros

    Vezi propuneri

    Halate de baie pufoase

    Ramanem tot la categoria halate de baie pufoase si iti mai povestesc despre cateva modele mai senzuale. Spun asta pentru ca au o crapatura atragatoare in lateral si lungimea este sub genunchi. Ceea ce inseamna ceva sex-appeal, dar intr-un ton rezervat. Cele doua modele selectate au si un decolteu in V, dar unul care este in armonie cu designul simplu al capotului.

    Citește și:

      Iti dau si un sfat: daca vrei sa iti pastrezi halatul de baie cat mai pufos, fa un mic efort si spala-l intotdeauna de mana, cu apa calduta, dupa care adauga-i un balsam de rufe. Cu timpul, spalarea la masina automata poate degrada calitatea materialului, iar farmecul halatului de baie din material plusat va disparea.

      Halate de baie pufoase

      Vezi informatii

      Halate de baie cu gluga

      Uite o categorie super distractiva si amuzanta, care nu trebuie sa fie doar pentru copii - halate de baie cu gluga! Cine spune ca doar cei mici se pot ganguri de bucurie cand imbraca un halat care le acopera si urechiusele? Cu siguranta ca si noua femeilor ne-ar placea o astfel de propunere, mai ales daca inseamna sa fie si atragator capotul.

      Eu personal prefer halatele de baie cu gluga. Sunt utile atunci cand iesi din baie si ai parul ud, atunci cand iesi pe balcon si este curent sau atunci cand se gateste in casa si nu vrei ca parul tau sa prinda miros. Iti vei proteja capul de migrene, parul se va usca mai repede si natural si tu vei ingrijita cu totul. Sunt moderne, chic si funny, dar deloc caraghioase.

      Halate de baie cu gluga

      Vezi informatii

      Daca nu te-au convins halatele selectate ca sa iti alegi unul pentru tine sa stii ca beneficiile unui capot personal plusat sunt multiple. In primul rand iti incepi primele ore ale diminetii confortabil si stim cat de important este sa incepi ziua cu un tonus bun. Te misti liber si sunt niste inlocuitoare mai "puturoase" pentru camasile de noapte satinate ceva mai pretentioase. Plus ca poti folosi un halat de baie si la piscina - faci economie de prosoape si te si rasfeti.

      Daca te incapatanezi, poti sa stai o zi intreaga intr-un halat si sa scoti si cainele la plimbare asa - cu siguranta ca baietii din cartier nu se vor supara.

      Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

      Vizionare placuta


      Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.