Setari Cookie-uri

Feminitate absoluta in rochii clos in stil boem de toamna

Ca feminitatea se regaseste intr-o rochie venita la pachet cu delicatetea celei care o poarta, nu mai este o noutate. Dar ca feminitatea absoluta este redata de o rochie in clos in stil boem sunt sigura ca putine dintre voi stiau asta.

Imi place sa patrund in intimitatea unei femei elegante. Imi place sa ii aflu secretele si, punctul culminant, imi place cand imi deschide usile de la dressing. Un dressing unde stau aliniate pe umerase, frumos mirositoare si intotdeauna impecabile, rochii pentru fiecare sezon si pentru orice tip de eveniment. O adevarata comoara, pentru ca femeie eleganta fara cel putin zece modele de rochii in colectie nu exista.

Rochiile femeii elegante sunt din toate stilurile, mulate si sexy, lungi si misterioase, vaporoase si romantice, dar astazi eu dedic acest material modelelor in clos.

Rochia in clos este modelul must have daca visezi la o toamna in stil boem.

Rochie in clos cu broderie

O femeie eleganta poarta rochii in clos, pantofi stiletto si palarii. O femeie romantica se recunoaste dupa rochia in clos midi prevazuta cu broderii florale.

Citește și:

Poarta pantofi eleganti, geanta pe umar si palarie in cap. Pe vreme racoroasa se acopera cu un palton si in maini are manusi.

Rochia in clos cu imprimeu in carouri si flori brodate aplicate in zona decolteului este ideala pentru intalnirile romantice si serile petrecute la lumina lumanarilor in restaurantul preferat.

Rochie in clos cu decolteu in V

Alege modelul care ti se potriveste

Rochie in clos cu buzunare

Rochia in clos cu buzunare este pentru mine. Cum sa spun... atunci cand imbrac o rochie ies din zona mea de confort si ma simt inconfortabil din cauza faptului ca nu sunt obisnuita cu o astfel de tinuta, dar daca rochia are buzunare, atunci ma simt in siguranta. Nu stiu, poate nu ma intelegi, dar asta simt eu.

Modelul din imaginea alaturata este pentru toate ocaziile. Se poarta la locul de munca, la terasa, in timpul plimbarilor in aer liber, cu pantofi cu toc, sandale cu platforma inalta sau tenisi si espadrile.

Citește și:

Rochie in clos cu buzunare

Vezi toate modelele de rochii in clos

Rochie in clos cu imprimeu floral

Toamna se regaseste in mai toate piesele vestimentare. Culorile ei fascineaza si sunt mereu in tendinte. Asta inseamna ca ai nevoie rochia din imagine.

Este o rochie bleumarin in clos cu imprimeu floral care iti va asigura succesul din punct de vedere vestimentar.

O rochie suficient de cuminte incat sa te imbraci cu ea intr-o zi petrecuta la munca, si destul de sexy si eleganta incat sa te imbrace la un eveniment important.

Rochie in clos cu imprimeu floral

Alege alt model de rochie in clos

Rochie in clos office

Cele mai potrivite rochii pentru la locul de munca sunt rochiile in clos. Daca e prea mulata, s-ar putea sa starnesti invidie si sa iti fie atrasa atentie ca distragi atentia colegilor, daca este prea larga, posibil sa iti pierzi feminitatea si eleganta.

Prin urmare, ramane sa alegi rochia midi in clos.

Citește și:

Inveseleste-ti colegii si adu culoare in birou cu o rochie in culori vii, optimiste.

Rochie in clos office

Vezi alte rochii in clos


Pentru ca am mentionat de Audrey Hepburn si rochia in clos ma duce mereu cu gandul la ea, iti recomand sa te inspiri si dintr-un alt material al meu mai vechi: "Intr-o lume plina de Kardashians, fii o Audrey Hepburn!".

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By HighKey

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.