Setari Cookie-uri

Modele de paltoane subtiri de toamna: tu pe care il alegi?

Cand iti propui sa schimbi ceva la tine, ia in calcul si stilul vestimentar, nu doar culoarea parului si tunsoarea. Spre exemplu, poti sa renunti la vesnica geaca de piele si sa combini perechea de blugi cu pantofi office si un palton subtire colorat.

Pentru ca si eu tanjesc dupa un palton subtire de toamna ca sa se potriveasca atat cu pantofi office, pe care anul acesta i-am introdus in stilul meu vestimentar, cat si cu mult iubitii mei adidasi si tenisi, am pornit in cautarea celui perfect. Si am cautat in magazinele online, unde stiu ca gasesc de fiecare data ce nici prin cap nu-mi trece ca as gasi.

Mi-a placut ce am gasit, mai ales ca multe dintre modele se aflau in oferta de toamna, adica la reducere. Am incercat sa selectez modele de paltoane pentru stiluri diferite, iata-le:

Palton rosu elegant

Doamnele si domnisoarele cochete se vor simti atrase la prima vedere de acest minunat palton elegant. Rosu, adica pasional ca voi, si cu volan aplicat, pentru un look surprizator.

Paltonul are buzunare laterale si inchidere cu nasturi ascunsi. Este piesa cheie intr-o tinuta de ocazie sau atunci cand vreti sa impresionati la o intalnire, fie ea de curtoazie sau de afaceri.

Citește și:

Palton elegant de toamna

Modele de paltoane elegante

Palton gri cu roz

Poate ca nu ti-a placut deloc geaca vedeta a lui 2016 – geaca kaki cu blana roz, dar cu siguranta vei indragi paltonul gri cu interior roz. Datorita reverelor mari, gulerul poate fi pus pe cap drept gluga, un motiv in plus sa ti-l doresti in garderoba de toamna.

Acest palton subtire este usor de introdus atat in tinutele elegante, cat si cele casual, putand fi purtat cu pantofi sport sau bocanci.

Palton subtire gri cu roz

Paltoane subtiri de toamna

Palton subtire cu inchidere cu cordon

Daca este toamna si temperaturile iti permit sa te imbraci intr-un palton subtire, asta inseamna ca paltonul tau poate sa nu aiba o inchidere cu nasturi, de sus pana jos. Asa ca am pentru tine un palton subtire galben care se inchide doar cu cordon.

Este modelul de palton pe care nu il poti evita, pentru ca nuanta galbena te va atrage ca soarele, si stii ca toamna ai nevoie de culoare in peisajul gri al orasului.

Citește și:

Palton subtire de toamna

Alege alt palton subtire de toamna

Palton nude elegant

Nici paltonul nude nu ar trebui sa iti lipseasca din garderoba, pentru ca nude este o nuanta in tendinte pentru sezonul toamna-iarna 2017/2018. Il iei acum la pret redus si te mandresti cu el si in anul urmator.

Indiferent de stilul tau vestimentar, paltonul nude este gata sa iti satisfaca orice capriciu.

Daca te trezesti fara chef si doar vrei sa pui pe tine niste blugi, un pulover si adidasi in picioare, modelul din imagine te va ajuta sa fii fashion intr-o zi proasta.

Palton nude de toamna

Vezi mai multe modele de paltoane subtiri


Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Navistock

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.