Setari Cookie-uri

Cele mai dragalase umbrele in forma de clopot

Hai sa vorbim despre umbrele. Stiu, astazi este o zi placuta si singurul lucru la care nu vrem sa ne gandim in acest moment este ploaia rece de toamna.

Dar ce sa-i facem, maine poimaine vine si ne gaseste nepregatite, si iar ajungem la birou nervoase, ude din cap pana in picioare. Nu, noi trebuie sa fim pregatite in orice moment pentru orice situatie neprevazuta. Mai ales cand tinem foarte mult la aspectul fizic.

Chiar daca asa pare, pentru ca de multe ori ne-a lasat la greu, umbrela nu este un accesoriu de unica folosinta. Pentru unele dintre noi, umbrela vine in completarea outfit-ului pe care il purtam, asa ca uneori o singura umbrela nu este suficienta. E nevoie de o umbrela eleganta si de o umbrela casual, daca se accepta clasificarea.

Umbrele in forma de clopot transparente

Cum arata o umbrela eleganta? Pai... atunci cand tinuta noastra este una office, umbrela adecvata ar trebui sa fie intr-o singura culoare, fara model imprimat. Mai pe scurt, umbrela neagra este cea mai potrivita. In schimb, daca tinuta noastra eleganta este alcatuita din rochie si pantofi cu toc, sau fusta si palton, atunci putem opta pentru o umbrela prevazuta cu dantela, broderii, panglici si alte materiale care le dau un aer elegant, chiar romantic.

Citește și:

Umbrela mea preferata, pentru ca da, poti avea preferinte chiar si la umbrele, este cea in forma de coplot si transparenta. Imi place la nebunie cum arata orasul sub stropii de ploaie, asa ca am nevoie de o umbrela transparenta care sa ma ajute sa observ mai bine peisajul.

Un plus ar fi ca umbrela in forma de coplot imi garanteaza ca pot sa ajung la destinatia cu machiajul intact si parul uscat si inca aranjat. Adio machiaj intins si par ciufulit!

Umbrele transparente in forma de clopot

Umbrela transparente cu frunze de toamna Umbrela transparenta in forma de clopot

Umbrele in forma de clopot cu desene dragute

Majoritatea umbrelelor in forma de clopot sunt transparente. Logic, trebuie sa vedem pe unde mergem, nu ne putem ascunde si de lume oricat de tare ne dorim uneori sa se intample asta. Transparente, dar mult mai de efect decat o umbrela obisnuita.

Ai de ales intre umbrelele transparente simple si umbrelele transparente cu desene. In felul asta, daca nu esti pasionata ca si mine de cladirile si copacii uzi, poti sa admiri peisajul de pe umbrela, care poate fi un peisaj urban sau desene cu animalute, pasari sau insecte.

Citește și:

Oricare ar fi desenul pe care il alegi, umbrela in forma de clopot transparenta se asorteaza perfect cu rochiile tale, cu cele mai fine bluze din garderoba, cu sacouri, cu pantofi sport, office sau eleganti, cizme sau bocanci.

Ah, si inca ceva foarte important: umbrela in forma de clopot nu se indoaie in bataia vantului si nu se rupe atat de usor ca una obisnuita.

Umbrele in forma de clopot

Umbrela clopot cu pisicuta Umbrela clopot cu fluturi Umbrela clopot cu peisaj urban

Vezi si care sunt gecile impermeabile pe care te poti baza toamna asta. Nu doar parul vrem sa fie protejat, ci intreaga noastra tinuta.

Sursa Foto Front Page: Pexels

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.