Setari Cookie-uri

4 geci impermeabile pe care sa te bazezi toamna asta

Stii vorba aia: "a trece ca gasca prin apa"? Hai sa o adaptam si sa spunem: "treci cu geaca impermeabila prin ploaie ca gasca prin apa". O sa fii cea mai fericita femeie si o sa inveti sa te bucuri de ploaia rece de toamna ca actorii din filme.

Daca toamna te-a luat prin surprindere, asa cum mi se intampla mie de fiecare data cu orice anotimp, nu e cazul sa te panichezi. Incerc eu sa ma gandesc dinainte la toate si sa vin in ajutorul tau cu recomandari de haine, incaltaminte si accesorii de care stiu ca o sa ai nevoie.

Pentru sezonul in care ne aflam, cele mai cautate sunt gecile si incaltamintea impermeabila. Am vorbit intr-un material anterior despre gentile impermeabile, in altul despre pelerinele de ploaie, acum a venit randul gecilor impermeabile sa fie scoase in fata.

Geaca impermeabila tip pelerina

Geaca impermeabila tip pelerina este o geaca dreapta care nu promite sa ne puna silueta in valoare, dar pe care putem conta atunci cand ploaia ameninta ca ne va uda pana la piele.

Pentru ca ploaia rece sa nu ne strice buna dispozitie, mai bine lasam fudulia deoparte si ne protejam cu o astfel de geaca impermeabila.

Citește și:

Pe dedesubt ne este permis sa punem hainute sexy si confortabile.

Geaca impermeabila albastra

Alege alta geaca impermeabila

Geaca impermeabila animal print

Fashionistele vor adora geaca impermeabila animal print, pentru ca animal print ramane unul dintre imprimeurile de top, bineinteles, atunci cand este pus in combinatia potrivita.

Geaca animal print pare eleganta si poate fi, dar nu se va uita nimeni urat daca restul outfit-ului este alcatuit din ghete de cauciuc si pantaloni lejeri.

Geaca impermeabila animal print

Alege modelul care ti se potriveste

Geaca impermeabila eleganta

Daca ploaia a inceput cu o ora inainte sa iesi din casa, dar tu esti deja cu rochia scurta in clos pe tine si cizmele pana la genunchi asteapta la usa, nu te intrista. Exista o geaca impermeabila si pentru tinutele elegante, este cea din imaginea alaturata.

Imprimeul alb cu rosu te va face sa o indragesti si mai mult si sa te simti mai tanara ca niciodata.

Citește și:

Geaca impermeabila cu imprimeu

Geci impermeabile pentru toate stilurile

Geaca impermeabila cu gluga

Ca sa fie o geaca de ploaie perfecta, geaca impermeabila trebuie vina la pachet cu o gluga. Si nu, nu toate gecile sunt asa.

Eu am selectat doar modelele cu gluga, pentru ca stiu cat de importanta este o gluga atunci cand ti-ai indreptat la linie parul sau cand, in sfarsit, buclele lejere sunt ca in tutorialele de pe Youtube.

Geaca impermeabila cu gluga

Mai multe modele de geci impermeabile


Acum ca am vorbit si despre salvatoarele geci impermeabile, cred ca suntem gata sa ne bucuram de toamna asa cum merita, cu tot cu ploaia si cu vantul ei.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock: By Pikselstock

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.