Setari Cookie-uri

Fularul: prietenul nostru pentru orice tinuta

Daca atunci cand eram mici refuzam cu indarjire sa purtam caciula, manusi si fular, la maturitate am inteles ca toate aceste accesorii nu doar ca ne protejeaza si ne vor binele, dar ne si completeaza tinutele intr-un mod chic, cool, modern... cum vrem noi sa ii spunem.

In zilele noastre, fularul este purtat chiar si atunci cand nu trebuie, este asortat la jachete de blugi si rochii, chiar daca afara sunt peste 20 de grade. Cum ar veni, deja a venit vremea lor, iar eu chiar am intalnit cateva tipe pe strada cu fular la gat. Nimic anormal.

Pai si daca s-a deschis sezonul, asta inseamna ca si noi trebuie sa ne mobilizam, sa scoatem fularele de la naftalina sau, cel mai bine, sa le inlocuim cu modele noi si in trend. M-am pus pe cautari, asa cum imi place mie cel mai mult, si am selectat din magazinele online cateva fulare care ar putea sa iti completeze outfit-urile de zi cu zi intr-o maniera aparte.

Fulare in modele dragute pentru toamna-iarna

Fularele pot fi si ele, ca orice alt accesoriu sau articol vestimentar, elegante sau casual.

Pentru ca nu toata lumea este deschisa sa asorteze la un outfit elegant sau office un fular multicolor, pentru acestia exista fulare tricotate intr-o singura culoare, care sa se potriveasca cu costumul sau rochia office.

Citește și:

Pentru ceilalti raman fularele super colorate, tricotate si calduroase, care aduc lumina si zambet pe chipurilor celor care le poarta. Mai sunt si fularele cu diverse aplicatii, pentru acelea dintre noi care isi pastreaza inocenta si se bucura ca un copil de fiecare zi si fiecare intamplare din viata lor, pentru cele care nu cunosc termenul de "monotonie".

Fulare toamna iarna

Fular tricotat Vans Fular tricotat Pieces Fular tricotat Levi's

Fulare supradimensionate pentru sezonul rece

Fularele noastre preferate sunt, fara doar si poate, fularele supradimensionate. Au aparut in vietile noastre in urma cu doar cativa ani si de atunci nu se mai pune problema sa fie inlocuite. Ce-mi place mie in mod special la fularul supradimenionat este ca tine de cald mai mult decat un fular normal, de dimensiuni mici.

Fularul supradimensionat este cel pe care il punem si pe cap cand ploua sau cand ninge si inca ne mai ajunge sa ne protejam si gatul. In unele cazuri, cand bate vantul cu putere si este frig, fiind un fular lung, acesta ne mai acopera si in partea de jos.

Citește și:

Fulare supradimensionate

Fular impletit Fular supradimensionat cu model Fular gros cu model in carouri

Inspira-te si din materialul meu: "Esarfe pentru orice tinuta. Revigoreaza-ti outfitul!".

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Valentine Shepitko

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.