Setari Cookie-uri

3 magazine online cu haine de firma in oferta de Black Friday 2017

Black Friday, cel mai mare eveniment dedicat reducerilor si cumparaturilor, se apropie cu pasi repezi. Nu rata ocazia de a iti reimprospata garderoba cu piese vestimentare din noile colectii ale marilor branduri, pe gustul si masura ta.

Black Friday 2017 este asteptat de milioane de oameni din toate colturile lumii intrucat acestia isi pot achizitiona absolut tot ce isi doresc la jumatate de pret. De la electronice si electrocasnice la produse de ingrijire personala, de la cosmetice si accesorii la haine si incaltaminte, toate cu eticheta si marca marilor branduri si companii.

Printre magazinele online cu haine de firma care se pregatesc intens pentru marele eveniment de la sfarsitul lunii noiembrie se numara FashionDays, Answear si Zoot.

Haine de firma in oferta Black Friday la FashionDays

Despre FashionDays se stie ca este destinatia de fashion online #1 in Europa de Est.

Magazinul pune la dispozitia clientilor sute de mii de produse (imbracaminte, incaltaminte, accesorii pentru femei, barbati si copii, dar si articole pentru casa) de la o varietate impresionanta de branduri. Printre aceste nume sonore in lumea modei se numara: Adidas, Nike, Desigual, Calvin Klein, Dolce&Gabbana, Hugo Boss, Agatha Ruiz de la Prada, Alexander McQueen, Diesel, Gucci, Moschino, Levi's, Versace, Valentino si Guess.

Citește și:

Haine de firma in oferta Black Friday 2017

Jacheta United Colors of Benetton Haina din amestec de lana Only Pulover Desigual

Haine de firma la reducere pe Answear

Despre magazinul online Answear v-am spus intr-un material anterior ca au introdus 30 de branduri noi si s-au innoit cu peste 10.000 de produse.

Astfel, celor peste 300 de branduri de haine, incaltaminte si accesorii, precum Tommy Hilfiger, Pepe Jeans, Diesel, US Polo, Guess, Trussardi, Calvin Klein sau Michael Kors, DKNY si New Balance, campania de toamna-iarna aduce alte branduri puternice precum: The North Face, Vespa, Camper, SH by Silvian Heach, Heidi Klum.

Haine de firma in oferta Black Friday 2017

Rochie Guess Jeans Blugi Medicine Geaca de puf Nike

Haine de toamna-iarna ieftine pe Zoot

Un magazin online cu haine de firma care si-a cucerit clientii deja fideli oferindu-le posibilitatea de a proba hainele inainte sa le cumpere este Zoot.

Cu peste 300 de branduri si peste 300.000 de produse de imbracamine, incaltaminte, accesorii si articole pentru casa, Zoot este unul dintre cei mai mari retaileri de fashion din Cehia. Aldo, Adidas, Diesel, Dorothy Perkins, Juicy Couture, Steve Madden, Pepe Jeans, New Balance, Esprit si Reebok sunt doar cateva dintre brandurile mari.

Citește și:

Haine de firma in oferta Black Friday 2017

Palton cu gluga Bluza roz cu aplicatii din dantela Haina din blana artificiala

S-ar putea sa te intereseze si "Modele de cizme UGG Australia pe care sa le vanezi de Black Friday 2017".

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Andrey_Popov

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.