Setari Cookie-uri

Sezonul toamna-iarna 2017-2018 cu 30 de noi branduri in oferta Answear!

Campania de toamna-iarna a celor de la Answear introduce peste 30 de branduri noi si alte 10.000 de produse de la branduri celebre precum Heidi Klum Intimates, Vespa, The North Face si SH by Silvian Heach.

Nu toti ne dam in vant dupa hainele si incaltamintea de firma, sau cel putin avem retineri in a le cumpara din cauza preturilor putin cam piperate, insa ne bucuram daca primim cadou o bluza cu eticheta unui brand cunoscut. Iar atunci cand vin reducerile de sezon sau Black Friday, nu cautam haine no name, ci tot pe cele de firma.

Deci iata de ce astazi scriu despre campania de toamna-iarna a celor de la Answear, care se mandresc cu 30 de noi branduri si peste 10.000 de produse vestimentare, de lenjerie intima si incaltaminte. Eu am selectat doar patru produse din aceste peste 10.000. Inspira-te si stii tu ce ai de facut mai departe. Bucura-te de o toamna cool!

Bluza cu mesaj SH by Silvian Heach

In sezonul rece face bine sa porti o bluza cu mesaj motivational, te ajuta sa fii mai optimista si mai increzatoare. Mesajul pe care l-am ales sa te incurajeze suna asa: "Save Yourself", in traducere - Salveaza-te!. Stii si tu... nimeni nu te poate ajuta mai bine decat te poti ajuta tu.

Citește și:

Este o bluza de la SH by Silvian Heach destinata tinerelor cu o viata activa al caror stil vestimentar se incadreaza la categoria casual. Asta inseamna ca cel mai bine o sa te simti cu o pereche de adidasi in picioare, in blugi si bluza sport.

Bluza cu mesaj

Alte produse marca SH by Silvian Heach

Hanorac cu gluga The North Face

Nu stiu daca si tu simti la fel, insa eu deja ma plang de dureri de cap din cauza aerului rece cu care am de-a face dimineata cand plec la munca. Astazi, spre exemplu, chiar am simtit nevoia sa imi pun gluga de la jacheta in cap.

Dar pentru ca am o singura jacheta de toamna cu gluga, si nici asta prea groasa, ma gandesc ca un hanorac cu gluga m-ar salva in multe situatii. Mi-a placut mult acest model de la The North Face, brand nou pe Answear.ro.

Hanorac cu gluga

Mai multe produse marca The North Face

Sutien cu dantela Heidi Klum Intimates

Ai nevoie de un sutien nou si super super sexy? Verifica modelele din colectia Heidi Klum Intimates. Am vazut niste sutiene si niste chilotei de care sunt sigura ca o sa iti placa si tie la fel de mult.

Citește și:

Uite, spre exemplu, sutienul din imagine. Nu este el visul oricarei femei? Imi si imaginez cat de frumos s-ar vedea acoperit de o bluza sau o camasa semitransparenta din matase.

Sutien cu dantela Heidi Klum Intimates

Vezi lenjerie intima semnata Heidi Klum

Adidasi din piele intoarsa Vespa

Adidasii Vespa sunt adidasi de calitate numai buni pentru alergat. Alergat in parc, "alergat" dintr-un magazin in altul, alergat de la o intalnire la alta, etc.

Alege o nuanta inchisa, cum este bleumarin, pentru ca astfel poti asorta adidasii inclusiv la o tinuta smart casual.

Se potrivesc si cu hanoracul de mai sus sau cu bluza cu mesaj motivational.

Adidasi din piele intoarsa Vespa

Alege alti adidasi Vespa


Answear este un magazin online originar din Polonia cu peste 1,3 milioane de clienti, prezent in tari precum Cehia, Ucraina, Ungaria si Slovacia. In Romania.

Answear ofera peste 300 de branduri de haine, incaltaminte si accesorii de la branduri celebre precum Tommy Hilfiger, Pepe Jeans, Diesel, US Polo, Guess, Trussardi, Calvin Klein sau Michael Kors, DKNY si New Balance. Campania de toamna-iarna introduce peste 30 de branduri noi si alte 10.000 de produse, clientii avand acces la nume precum: The North Face, Vespa, Camper, SH.

Citește și:

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.