Setari Cookie-uri

Sutienele cu dantela seducatoare: cele mai sexy piese de lenjerie intima

Se poarta lenjeria intima super super sexy si se poarta sutienele super incitante din dantela. Poarta-le atunci cand vrei sa te simti provocatoare si lasa-i pe ceilalti sa se intrebe ce se intampla cu tine. Meriti tot ce e mai bun.

Si sutienele cu dantela sunt ce e mai bun atunci cand vine vorba de lenjerie intima. Pentru ca sutienele cu dantela sunt mai incitante decat orice alt tip de sutien, sunt elegante si ofera un aer misterios celei care le poarta. Plus ca, sutienul cu dantela este cel la care poti apela atunci cand vrei sa porti o bluza din material transparent si sa oferi o imagine placuta.

Fie ca astepti reducerile sau esti pregatita sa faci pasul cel mare acum, eu ti-am pregatit o lista cu modele de sutiene cu dantela care te vor lasa fara cuvinte.

Sutiene cu dantela in modele deosebite

Nu stiu daca mi se pare doar mie, dar sutienul tip bustiera este tot mai apreciat in randul tinerelor. Il vad la fashioniste, il vad la cantarete in videoclipuri, il vad in magazine, il vad peste tot. Si ma bucur ca se intampla asa. Dar cel mai mult imi place sutienul tip bustiera din dantela, care este cu totul si cu totul deosebit, o adevarata piesa de lenjerie intima eleganta si seducatoare. Este pentru acelea dintre voi care stiu ce vor si nu se lasa pana nu obtin acel ceva. Daca te tine, poarta-l cu pantaloni cu talie inalta si sacou pe deasupra.

Citește și:

Sutiene cu dantela

Sutien cu push-up detasabil Sutien tip bustiera Sutien din dantela rosie

Sutiene cu dantela pentru femei seducatoare

Sutienul cu dantela se gaseste in orice forma il doresti: cu push-up, cu sarme de sustinere, intarit si neintarit. Alege sutienul cu croiala tip Grand Bardot pentru un decolteu ispititor, este perfect pentru orice marime, umple decolteul in mod natural fara a fi nevoie de pernite suplimentare. Pentru sani rotunzi, ai nevoie de un sutien cu cupe neintarite si croiala speciala in T, in timp ce niste cupe ferm intarite (moldovenesti) cu pernite push-up detasabile si balene sub cupe confera sanilor o forma frumoasa si un decolteu seducator.

Sutiene cu dantela

Sutien cu push-up Sutien neintarit cu dantela Sutien cu dantela intarit

Nu uita ca sutienul pe care il porti nu trebuie doar sa fie placut privirii, ci trebuie sa iti ofere confort, nu sa te stranga sau sa se ridice. Nu exagera cu push-up-ul daca nu vrei sa cazi intr-o extrema neplacuta, e mai bine sa pastrezi comorile pentru acasa.

Citește și:

Inspira-te si din materialul despre "Lenjerie intima pentru o toamna fierbinte".

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By AbElena

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.