Setari Cookie-uri

Curele tip brau moderne si spectaculoase

Curelele tip brau sunt tot ce ai nevoie cand vrei sa schimbi rapid tinuta de zi intr-o tinuta de seara. Sau atunci cand pur si simplu iti doresti sa aduci ceva nou in outfit-urile tale. Curelele tip brau sunt modele simple, dar de efect.

Nu stiu daca ai observat si tu, dar atunci cand adaugi o curea, oricat de simpla ar fi ea, unei perechi de pantaloni, parca totul capata alt sens. Pantalonii nu mai par atat de obisnuiti, plus ca altfel se vede cand porti o camasa sau o bluza scoasa neglijent din pantaloni.

Asta inseamna ca o curea nu mai este doar o necesitate, ci si un accesoriu care infrumuseteaza o tinuta, fie ea eleganta, smart casual, casual sau chiar sport.

Asa ca pentru astazi m-am gandit sa dedic un material intreg curelelor tip brau, care sunt moderne si spectaculoase. In ceva modern si spectaculos se vor transforma si outfit-urile tale din momentul in care le vei adauga o curea tip brau.

Curele tip brau metalice sau din piele

Daca pana nu demult curelele tip brau le vedeam doar la fashioniste si la tipele care mergeau in cluburi, acum o curea tip brau este introdusa si in tinutele de zi cu zi.

Citește și:

Asadar, in zilele noastre poti fi fashion, cool si moderna in orice moment al zilei, si nimeni nu se va uita ciudat la tine ca porti o curea lata cu hanorac oversize.

Opteaza pentru cureaua lata aurie atunci cand ai un outfit all black si e nevoie de ceva care sa te scoata si mai mult in evidenta. Curelele tip brau din piele sunt pentru hainele intr-o singura culoare (camasi albe, rochii nude, bluze oversize rosii sau albastre).

Arianna Grande, Rihanna, Selena Gomez si Taylor Swift sunt doar cateva dintre cantaretele fane declarate ale curelelor tip brau. E clar ca trebuie sa ai si tu una.

Curele tip brau

Curea aurie metalica Curea tip brau din piele neagra Curea lata din piele neagra

Curele tip brau pentru tinute curajoase

Dupa cum spuneam, cureaua tip brau este un accesoriu destul de simplu la prima vedere, dar de mare efect. S-ar putea sa iti ia ceva timp sa te obisnuiesti cu ideea ca porti o curea atipica peste o camasa lunga sau peste un hanorac supradimensionat, dar daca chiar vrei sa fii altfel decat prietenele tale, trebuie sa faci si "sacrificii".

Citește și:

Ca sa accepti mai usor schimbarea, propun sa analizezi cu atentie fotografiile celebritatilor sau pe cele de pe Pinterest si sa iti iei de acolo doza de inspiratie si curajul de care ai nevoie.

Dar sa fim serioase, despre ce curaj vorbim? Nu poti da gres atata timp cat urmezi "instructiunile de folosire" ale unei curele tip brau, dar sa nu iti scape din vedere un aspect important, care se aplica la orice tip de outfit: atitudinea cu care porti hainele.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Razoomanet

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.