Setari Cookie-uri

Helanci si pulovere pe gat pe care merita sa le porti toamna asta!

Englezii ii spun turtleneck. Noi ii spunem bluza pe gat! Pentru ca toamna-iarna 2017-2018 este un sezon al celor mai frumoase helanci si pulovere pe gat, azi am cautat tot ce se poarta in materie de turtleneck!

O pereche de jeans. O pereche de tenisi, de bocanci, de botine sau de cizme. Un palton sau o geaca din piele ori o jacheta matlasata. O geanta de mana sau un rucsac. Ai prins ideea! Orice ai purta, o helanca sau un pulover pe gat poate fi asortat cu usurinta!

Intotdeauna mi s-a parut ca daca porti helanci si pulovere pe gat esti mai eleganta, mai sofisticata, accesand totusi resurse putine.

Poti purta helanci si pulovere pe gat si cu blugi in tinute casual. Si alaturi de fuste conice la birou si cu fuste midi sau pantaloni la dunga si sacou la o petrecere. Topul pe gat poate oricand sa ia locul T-shirtului basic sau camasii ori bluzei, in tinuta de iarna.

Alege helanci si pulovere pe gat ce ies in evidenta

In iarna aceasta insa, nu se poarta doar helanci si pulovere pe gat minimal ori basic. Se poarta si helancile pe gat cu diferite modele care ies in evidenta.

Citește și:

De la tricotaje deosebite si impletituri chic, pana la volane aplicate, de la un umar la altul si chiar decupaje in zona umerilor, bluzele pe gat sunt vedete in acest sezon.

Helanci si pulovere pe gat deosebite

Este iarna topurilor cu guler turtleneck in stil basic

Daca iti doresti insa helanci si pulovere pe gat intr-un stil cat mai minimal, afla ca si modelele de bluze basic se poarta. Alaturi de blugi sau pantaloni cadrilati, alaturi de fuste sau pantaloni din stofa, bluzele turtleneck basic sunt foarte chic!

Indiferent de tinuta la care alegi sa porti o helanca pe gat, poti opta pentru mici accesorii care sa infrumuseteze liniile. De exemplu, in acest sezon se poarta curelele, centurile si braurile din piele. La bluze pe gat se potrivesc si cerceii opulenti, cu pietre si cristale, cu atat mai mult daca iti prinzi parul in coc.

Cele mai chic pulovere basic, pe gat

Vezi pulovere basic, pe gat

Citește și:

    Poarta modele de pulovere maxi, pe gat

    Varianta mea preferata a acestui sezon este puloverul maxi pe gat. Este pufos, e calduros, ascunde micile imprefectiuni si in plus lasa un feeeling de zi libera, in varful patului sau in varful muntelui.

    Cele mai chic combinatii cu helanci si pulovere pe gat de tip maxi sau oversized sunt cu blugi rupti (alt must-have) si ghete, botine sau cizme. Insa le poti purta si fuste din piele, sau fuste plisate din stofa, de ce nu?

    Tricotaje maxi cu guler pe gat

    Tricotaje maxi cu guler pe gat

    Cand vine vorba de helanci si pulovere pe gat, conteaza mult imaginatia ta! Fiind piese basic de cele mai multe ori, destul de simple, ele pot fi asortate indiferent de stil si tinuta. Asa ca, alege-ti tu stilul ce te defineste!

    Sursa foto front page – Matthew Kane/Unsplash

    Vizionare placuta


    Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.