Setari Cookie-uri

Fuste irezistibile pentru sezonul rece: ce modele sa alegi

Cum am mai spus, nu lasa sezonul rece sa te impiedice de la a mai purta hainele care iti plac cel mai mult. Desi temperaturile scad, gasim pentru toamna-iarna fuste numai potrivite, pentru orice moment al zilei si pentru orice ocazie.

Sunt unele doamne si domnisoare care nu s-ar opri nici in ruptul capului de la a purta fuste si rochii, indiferent daca termometrele ajung la -10 grade Celsius. Au crescut purtand fuste si continua sa o faca cu aceeasi eleganta si delicatete de care au dat dovada intotdeauna.

Pentru ca fusta asta inseamna: eleganta si feminitate. Ca porti fusta scurta, midi sau lunga, pe acestea doua nu ti le poate lua nimeni, atata timp cat nu o dai in bara cu asortatul si combini fusta scurta cu un maieu decoltat. Dar stiu ca atat tu cat si celelalte fete care ma citesc sunteti fashioniste, cu experienta sau la inceput de drum, si aveti un simt estetic dezvoltat, asa ca nu imi fac griji ca ar putea sa rezulte un dezastru vestimentar.

Fuste elegante toamna-iarna

Daca in acest moment camera in care te afli este inundata de o lumina puternica provocata de soare, nu te entuziasma prea tare: nu vine primavara, ci este fix linistea dinaintea furtunii. S-a anuntat o saptamana cu temperaturi blande, dar dupa octombrie si noiembrie tot iarna urmeaza. Asa ca profita de perioada asta frumoasa si darnica si introdu fustele de toamna in cele mai elegante si provocatoare outfit-uri.

Citește și:

Cat inca norii sunt plecati si nici zapada pe jos nu este, scoate la plimbare pantofii stiletto sau pe cei peep-toe, care se potrivesc de minune cu fustele pe care am ales sa ti le recomand.

Imbraca fusta midi in pliuri la intalnirile romantice, la intalnirile cu prietenele sau intr-o zi obisnuita de munca. Asorteaz-o cu un pulover pufos si o palarie.

Fusta creion cu volane si crapatura pe picior este pentru ocaziile speciale, pentru o sarbatoare in familie, pentru o aparitie la un eveniment sofisticat.

Fuste elegante de toamna

Fusta eleganta cu volane Fusta eleganta cu pliuri

Fuste de toamna pentru toate stilurile

Fustele din colajul de mai jos sunt mai mult modele pentru tinutele de zi cu zi, pentru mers la birou. Avem fusta asimetrica din material calduros ce poate fi asortata la o pereche de botine sau de ghete, un pulover gros si un palton. Fusta din piele este si ea o piesa vestimentara ce poate fi introdusa intr-un outfit office cu camasa si pantofi stiletto, iar fusta dreapta cu buzunare este cea mai in masura sa vina cu tine la locul de munca.

Citește și:

Toate aceste fuste, insa, sunt modele versatile si iti pot fi de ajutor si atunci cand iesi in oras.

Din propria experienta iti spun ca, desi nu esti adepta fustelor si a stilului elegant, tot trebuie sa pastrezi in dulap una-doua modele de fuste. Fie pentru ca vine un moment in care simti nevoia sa schimbi ceva la tine sau ai o zi atat de buna incat te-ai decis sa porti fusta la job, fie pentru ca ai ajuns la o varsta la care esti invitata la diferite evenimente si se cere o tinuta smart casual, iar pantalonii tai preferati nu te mai pot salva de data asta.

Fuste de toamna

Fusta asimetrica Fusta din piele dreapta Fusta office cu buzunare

Ca incheiere, las o intrebare al carei raspuns m-a amuzat copios si cu care sunt de acord.

Stiti de ce femeile merg pe tocuri si barbatii nu?

Pentru ca femeile isi tin echilibrul in viata. In schimb, barbatii se clatina la fiecare decolteu si fusta scurta.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Alter-ego

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.